2777
2789

دکتر اسماعیلی که خودش رو دکتر می دونه پیش اقصی می شینه، یه بی سواد محض هست، که فقط نوکر بی چون و چرای اقصی است،  زرزر می کنه، بهش سپردن که فقط زر زر کنه ، و هیچ مریضی رو به اقصی ارجاع نده ، فقط ivf اقصی داره می ده و دارو های قوی که زنها رو ۱۰ سال پیر می کنه با داروهاش، دو تا جانور که فقط پووول رو می بینند

دکتر اقصی بی وجدان ترین دکتری هست که دیدم! هیچ کاری هم خودش نمی کنه، یه سری افراد و دخترهای تازه کار و بی تجربه رو اورده تو تیمش و همه کارهاشو ادمهای تازه کار انجام می دهند و حتی عمل ها ، جراحی ها و حتی زایمان را هم دخترهای بی تجربه و نابلد انجام می دن، و همه رو بیهوش می کنه و به دروغ می گه خودش انجام می ده، خودش دست به هیچی نمی زنه! فقط پول می گیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.