2777
2789
عنوان

آینده

143 بازدید | 10 پست

از لحاظ زوحی نیاز دارم یکی بیاد بگه آینده اینجوری میشه غصه نخور یا فلان کارو بکن درسترین کاره 

شما هم اینجوری میشید اینجور وقتا چیکار میکنید اروم بگیرید

کلا به آینده فکر نمیکنم . کدوم آینده ؟ :( 

وقتی  نه شاغلم نه پولی دارم . نه زندگیم دست خودمه . به کدوم آینده فکر کنم ؟ 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا از همه جا مونده ام درمونده ام کاش درست میشد

نمیدونم . چون دیگه زندگی خودم دست خودم نیست بدونم آینده ای هس 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

الان در همین وضعیتم. متأسفانه هیچ کار نمیشه کرد تا این حس خودش بره. چه کار می خوای کنی که نگرانی؟

هر کاری میخوام نمیشه کلا هر چیزی میخوام درش بسته میشه در نا امیدترین حالت ممکنم

هر کاری میخوام نمیشه کلا هر چیزی میخوام درش بسته میشه در نا امیدترین حالت ممکنم

متاسفم. چه کارهایی؟ می تونی ۳ تاش رو بگی

تلاش مستمر نتیجه ی بهتری میده بدون از شاخه ای به شاخه پریدن.

کاربری دست ۷ نفره. ❕

متاسفم. چه کارهایی؟ می تونی ۳ تاش رو بگیتلاش مستمر نتیجه ی بهتری میده بدون از شاخه ای به شاخه پریدن.

میخواستم برم سر کار نشد ازمونارو قبول نشدم کار ازاد میخواستم برم نیرو گرفتن و منو نخواستن میخام خونه عوض کنم تا پای قرارداد رفتم نسد کنسل شد همش به در بسته میخورم

میخواستم برم سر کار نشد ازمونارو قبول نشدم کار ازاد میخواستم برم نیرو گرفتن و منو نخواستن میخام خونه ...

فقط درمورد یکیش می تونم نظر بدم. آدم کلی باید بره ببینه تا یکی برای کار بگیردش. خودم که خیلی ریجکت خوردم. بالاخره یکی قبولت میکنه اگه جدی ادامه بدی. 

اون خونه هم باید اینجور باشه. یک خونه ی دیگه مثل همون پیدا میشه.

می تونی به چشم نامهم و موقتی این چیزا رو نگاه کنی تا دیگه از ریجکت شدن کمتر ناراحت بشی. رد کن بره.

🦭

کاربری دست ۷ نفره. ❕