2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر الان شمال هواش چطوره بیایم دو هفته یعد دخترم گرما زده نمیشه خدای نکرده بیایم بگردیم؟

عزیزم شمال کلا اب و هواش ثبات نداره

یه روز افتاب داغ همه دارن می پزن فرداش یخ😂

ولی در کل اونقدرا گرم نیست اینجا اوکیه فعلا

پس زخم هایم چه میشوند؟ نور از همانجا وارد میشود🌟
من هروقت میام تهران افسردگی میگیرم از شلوغی و بزرگی و هیاهو همینکه برمیگردم اصفهان احساس میکنم وزنه ...

وای منم همینم 

کلا تهران میام ی غربت و غم عجیبی میگیره منو 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

قشنگیش اینه هر چی بخوای راحت پیدا می‌کنی مثلا من وقتی شهر خودم بودم واسه یه دونه کتاب کلی می‌گشتم پیدا نمی‌کردم اینجا بیا برو انقلاب همه چی هست،چون تولیدی زیاد داره همه جور جنسی رو با قیمت ارزون میتونی پیدا کنی،واسه تفریح من زیاد پارک و اینا دوست ندارم برم من بیشتر طبیعت رو دوست دارم ،اینجا هم تا شمال راهی نیست البته

🌍باشد که روزگار بچرخد به کام دل🌎

من تهران زندگی میکنم والا تفریح خاصی نمیریم.قبل از بچه دار شدن هر هفته یه جایی میرفتیم الان دست و پامون بسته شده.

به نظر منم تهران شهر قشنگیه.بزرگ و پرجمعیت هست.و زندگی توش جریان داره.مخصوصا شبها

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
خوشبختمه خواخر😂شمال هواش مرطوب و سرده اکثر سال دلگیره مناسب زندگی نمیدونم من خودم عاشق تهرانم و جنو ...

😁

من شمالی بلد نیستم خیلی

چند ساله اومدیم شمال

تا قبلش تهران بودم

ولی واقعا دیگه نمیتونم اینجا زندگی کنم دارم خفه میشم انقدر کوچیکه

من بجز تهران هیچ جا دیگه نمیتونم زندگی کنم همه جا فقط برا یه هفته تفریح خوبه ولی زندگی فقط تهران تفریحاتمونم اکثرابا اکیپ دوستای خونوادگی یا جمع میشیم خونه هم یا سینما پارک اتاق فرار رستوران کافه و ویلا میریم اکثرا

💖به معجزه ی خدا ایمان دارم ومیدونم شاید دیر اما بهترین هدیه رو بهم میده💖          
وای منم همینم کلا تهران میام ی غربت و غم عجیبی میگیره منو

مترو رو فراموش کردم بگم

انقدر توی مترو و سطح شهر عرب و افغان و ترک و آدمای همه مدلی میبینم حس عجیب و بدی بهم میده 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

تهران پول زیاد میخواد اگه بخوای از بودن توی این شهر لذت ببری

مثلا برای یک زن الان ماهی چقدر پول میخواد؟

بجز کرایه خونه

با ۱۵، ۲۰ تومن دیگه نمیشه؟ کنسله؟😂💔

وای منم همینم کلا تهران میام ی غربت و غم عجیبی میگیره منو

هر کی تو شهر خودش احساس خوبی داره و شهر دیگه احساس غریبی داره

💖به معجزه ی خدا ایمان دارم ومیدونم شاید دیر اما بهترین هدیه رو بهم میده💖