2777
2789
عنوان

خانوما لطفا بیاین

62 بازدید | 14 پست

من امروز ازمشاور روانشناس وقت گرفتم برم پیشش وسواس عملی وفکری دارم ونشخوار ذهنی الان پشیمونم میگم برم پیش دکتر روانپزشک ازیه طرفی هم میگم بزار برم با روانشناس صحبت کنم حرفامو بگم بهش شاید حرفایی زد که اروم شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتر بود میرفتی روانپزشک‌. روانشناس برای شما الان جواب نمیده بعد دارو مصرف کردنت عالیه بری پیش روانش ...

اخه روانپزشکا که حرف نمیزنن با ادم فقط قرص میدن درد منم فکر وخیاله استرس ترسه 

بهتر بود میرفتی روانپزشک‌. روانشناس برای شما الان جواب نمیده بعد دارو مصرف کردنت عالیه بری پیش روانش ...

با این هزینه ها هم ادم نمیخواد بره دکتر بامشاوره حرف زدم میگه هرجلسه ۳۷۰ تومن با تخفیف ۳۰۰

اخه روانپزشکا که حرف نمیزنن با ادم فقط قرص میدن درد منم فکر وخیاله استرس ترسه

عزیزم وسواس فکری علتش بهم‌خوردن شیمی مغز و گیرنده های عصبی مغز هست. افسردگی نیست که علتش خطاهای شناختی باشه. اول باید دوپامین سروتونین رو میزون کنید بعد به مشکلات فردیتون با روانشناس بپردازین. روانشناس عالیه ولی الان برای شما صرفا هدر دادن وقت و هزینه س. 

عزیزم وسواس فکری علتش بهم‌خوردن شیمی مغز و گیرنده های عصبی مغز هست. افسردگی نیست که علتش خطاهای شناخ ...

اگه بگم که بهم خیانت کرده با نزدکترین کسم بنظرت بازم به مشاور احتیاج ندارم هرکاری میکنم از ذهنم پاک نمیشه ازش حالم بهم میخوره