2777
2789

پسر خواهرم ..هفت سالشه شده ی آدم غیر قابل تحمل نق نقو غر غرو و رو اعصاب 

تو آپارتمان زندگی میکردن مثل قفس بود هیچ جا نمی‌رفتن خانواده براشps4 خریدن ثبت نام کردن اونو کلاس فوتبال الان رفتن خوپه ویلایی همش تو خیابونه اصلا ما اونو نمی‌بینیم وقتی مادرش اونو بزور میاره داخل جیغ و داد که من همش تو خونه هستم و.. خیلی زود رنج و عصبی هست ما رو تربییت خیلی حساسیم اما این چرا اینجوری شده ..

حرف بد میزنه من نمیتونم جلو مادرش چیزی بگم خواهرم واقعا سختی زیاد کشیده با بچه برخورد کنم خب هیچی نابود میشه چون تنها دلخوشیش ما هستیم ..

خواهرم شرایط اینو نداره بچرو ببره روانشناس نمی‌دونم چیکار کنمممم خیلی هم لوسه 

یعنی چی شرایطشو نداره؟ باید ببرتش. اگه نبره پسفردا میشه همون پسری که تو کوچه پسکوچه ها با دوستاش مواد میکشه. از چیزایی که تعریف کردی معلومه این پسر یه اختلال روانی ای داره. اینا رفتارای یک پسر ۷ ساله نیست. اگه تو دوران بلوغ بود فرق داشت. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم پسرم هفت سالشه.  تو این سن هر چقدر باهاش لج کنی و سرش دادبزنی و دعواش اونم همونو برا شما تکرار میکنه ولی هر چقدر آروم و دوستانه رفتار کنی بهتر جواب میگیری . به جای اینکه به زور بیارین خانه به دوستاش دقت کنین و اگه دوست بدی داره سعی کنه با یه دوست خوب جایگزین بشه.  نمیشه از بچه انتظار داشت همش خونه بمونه ولی میشه روی روابط بیرونش کنترل داشت اگه مقدوره وقتی بیرونه همراهش باشین  وقتی حرف بدی زد دعوا نکنین فقط خیلی دوستانه بگین این حرف زشته و بچه های با ادب این حرف ها رو نمیزنن. حتی اگه نخواست با بچه ی بد دهن قطع ارتباط بهش فشار نیارین فقط رفتار های بدشو بهش با لحن آروم بگین و اصلاح کنین 

من با پسرم خیلی حرف میزنم . سعی میکنم خوب و بد رو بدونه . باهاش دوست باشین ولی در موارد خیلی خاص قاطع .