2777
2789
عنوان

جواب دندان شکن بلدید بگید بیزحمت

164 بازدید | 15 پست

سلام 

من دو تا دختر دارم و یه پسره که کوچیکه ست

مادرشوهرم خیلی وقتا میگه پسرم دست و دلش واسه این سومی میلرزه خیلی دوستش داره و... حقیقتا متنفرم از این حرفا و دلم میخواد خفه ش کنم کلا پسردوستن همشون .

خس بی ارزش میکنم نسبت به خودم و دو تا دخترای نازم .دلم نمیخواد حتی اگر تو دلشون هست به زبون بیارن این جور مواقع چی بگم که دیگه خفه بشه

بگو همشون واسه ی من به یه اندازه با ارزشن

دختر پسر نداره همشونو رو چشمام میزارم

احدی هم دلم نمیخواد دخترامو بی ارزش کنن

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو خدا رو شکر شوهرم جونش برای هر سه تا بچش می‌ره و فرقی بین اولی و دومی و سومی نمی‌زاره

ببین اینو میگم که نه شوهرم سه تاشون رو دوست داره بعد میگه نه اینو یه جور دیگه دوست داره اصرار اصرار

بگو حلق خدا همه مثل همین دختر برکته پسر نعمته هیچ فرقی باهم ندارن بگو اتفاقا شوهرم دخترارو بیشتر دوست داره اصلا معنی ندارد تفاوت بین دختر و پسر بگو پیغمبر آنقدر خدا دوستش داشت دختر بهش داد بگو مگه جانشینی داره پسرت که دلش واسه پسر بلرزه

ببین اینو میگم که نه شوهرم سه تاشون رو دوست داره بعد میگه نه اینو یه جور دیگه دوست داره اصرار اصرار

این دفعه بگو نه خدا رو شکر شما طوری تربیتش کردین مثل مردای قدیم بین دختر و پسر فرق نذاره

اگه دوباره ادامه داد یعنی به تربیت خودش شک داره😂

بگو شوهرم گفته سه تا بچم نور چشمامون، بیخودمیکنه هرکسی حرف اضافه بزنه. 

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 

یه بار که بحثش نیست و اینا بگو وای فلان دوستمو یادتونه؟ بنده ی خدا ی شوهر توهمی داره که فکرمیکنه فرمانروا و اینجاهم عهد بوقه واضحا بین دختر و پسرش فرق میزاره واقعا براش ناراحتم خداروشکر شوهرم(اسمشو بگو) اینطوری نیست اینا بیشترش به خاطر تربیت خانوادگیه درسته دیگه ازتون ممنونم مادرجون که بچهاتون رو درست تربیت کردید تا تفکرات قاجاری نداشته باشن 

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

بگو به برکت حضور همون دخترام خدا یه گل پسر هم بهم داده. برای مادری که حس مادری رو بفهمه دختر و پسر فرقی نداره. مگه اینکه مادر یا پدر مشکل عاطفی داشته باشن که جنسیت بچه براشون فرق کنه. وگرنه هر دوتاشون نعمت خدا هستن که منم همشون به یک اندازه دوست دارم. 

بابت تمام داشته هایم سپاسگذارم و پیش به سوی بهترینها