2777
2789

دوماه تو اقدام ماه اول نگرفت الانم که ماه دوم میشه استرس دارم نکنه مشکلی هست چیکارکنم بگیره تازه ماهانم تموم شده کمک کنید ممنون میشم

خوشبختی زندگیت بستگی به کیفیت افکارت داره...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هیچ مشکلی نداری. تا یکسال نتیجه نگرفتن عادیع. منم تو اقدامم

ایشالا خدا کمک همه منتظرا بکنه خیلی استرس دارم من ماه چندم اقدامی

اول اینکه استرس نداشته باش استرس خودش یه عامل که باردار نشی بعدم حساب کن ببین سیکلت کی هست همون زمان ...

چجوری باید حساب کنم

استرس و از خودت دور کن 

اگه تازه پری تموم شده شروع کن به انجام یوگا 

تغذیه مناسب داشته باش همینطور خواب کافی ریلکس کن و خودت و سرگرم کن بزار بدن کار خودش و انجام بده بهش فکر نکن 

امیدوارم این ماه دامنت سبز بشه💗💙

•گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
چجوری باید حساب کنم

فکر میکنم باید از آخرین روز قاعدگیت چهارده روز بگذره بعد همون روز اقدام کن بعد از اقدام هم یکی دو دقیقه پاهات بالا نگه دار اسید فولیک هم از همین الان شروع کن روزی یکی بخور 

بازم بابت سیکل تو گوگل سرچ کن 

استرس و از خودت دور کن اگه تازه پری تموم شده شروع کن به انجام یوگا تغذیه مناسب داشته باش همینطور خوا ...

ممنون عزیزم❤