2821
2789
عنوان

خانوما بیاین کمک

84 بازدید | 13 پست

درسته که میگن زنی ک خرج داره ارج داره 

خب وقتی مثلا به شوهرم‌میگم میخوام برم موهامو کراتین کنم ناخن بکارم فلان چیزو بخرم و میگه فعلا دست و بالمون تنگه و بزار قرضامونو صاف کنیم من باید چه واکنشی نشون بدم ؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شاید 

ولی درک کردن همدیگه و هوای همو داشتن هم خوبه

میتونید برنامه ریزی کنید 

مثلا بگید آخر این ماه میخوام ناخنم درست کنم

بعدش آخر ماه دیگه موهاتونو درست کنید

به نظرم اینجوری بهتره

شاید ولی درک کردن همدیگه و هوای همو داشتن هم خوبهمیتونید برنامه ریزی کنید مثلا بگید آخر این ماه میخو ...

خب اونکه اره چون مونده بودم وقتی نداره هم باید خرج کرد و وقتی قرض داره هم باید توقع داشت برات خرج کنه یا نه

ببخشید ولی خب ارج نداری ک خرج نداریولش کن این خسیسو والا

نه بابا اصلا خسیس و اینا نیست اگر داشته باشه اونجوری نیست ک نده فقط مونده بودم تو همچین شرایطی باید چه واکنشی نشون بدم که بعدا براش عادت نشه

اگه درکش کنی تو شرایط سخت بیشتر عاشقت میشه عزیزم زنی که خرج داره ارج دااااره ها ولی تو شرایط خودش

ممنون براهمین مونده بودم چیکار کنم که براش عادت نشه حتی وقتی داره هم نده

خب اونکه اره چون مونده بودم وقتی نداره هم باید خرج کرد و وقتی قرض داره هم باید توقع داشت برات خرج کن ...

خودتونم دارین میگین وقتی نداره ...

ولی خب نبایدم از همه چی بگذری 

همین برنامه ریزی ک گفتم خیلی خوبه

خودتونم دارین میگین وقتی نداره ...ولی خب نبایدم از همه چی بگذری همین برنامه ریزی ک گفتم خیلی خوبه

مثلا وقتی گف ندارم فعلآ بگو باشه الان نمیرم ولی وقتی حقوقتو دادن یکم برا من کنار بزار

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز