2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جراحی گردم شهریور پارسال.  با درد شدید به هوش اومدم و دردم تا یک هفته بود . مخدر های بیمارستانی واسه دردم تزریق میکردم . که باعث میشد خونم رقیق بشه و زخم نبنده خونریزی بینی هم داشتم 

همین باعث شد به شدت ضعیف بشم تا یک ماه مثل مرده بودم. ولی خداروشکر الان خیلی خیلی خیلی راضی ام 

من جراحی گردم شهریور پارسال. با درد شدید به هوش اومدم و دردم تا یک هفته بود . مخدر های بیمارستانی و ...

و اینکه کسی به هوش نیاد نه میدونی چرا چون قبلش کامل ازمایش لازم رو میدی و جای نگرانی نیست. مگه اینکه یکی ازمایش های قبل از عملو نده 

من تو این هفته عمل دارم بعد از دیشب ترس این موضوع من گرفته چون دوستم ۲سال پیش عمل کرد دیگه به هوش نی ...

منم کلینیک خصوصی عمل کردم . کلینیک خصوصی که بهتر از بیمارستان دولتیه هزینشم خیلی بیشتره 

بیمارستان خصوصی هم خیلی وقته عمل بینی توش انجام نمیشه 

من تو این هفته عمل دارم بعد از دیشب ترس این موضوع من گرفته چون دوستم ۲سال پیش عمل کرد دیگه به هوش نی ...

کلینیک خطریه دختر یکی از اشناهامون تو کلینیک کار میکرد بینی پسره رو عمل کردن دیگه بهوش نیامد

پس چرا از هرکس می‌پرسم میگه درد نداره مرسی واقعیت گفتی

اکثرا میگن درد نداریم . ولی مثل من هم زیاده 

من چون بینیم انحراف هم داشت شدید 

و اینو در نظر بگیر مقاومت بدن با بدن فرق داره 

در عوض من کبودی قابل توجهی نداشتم ولی مثلا میرفتم مطب اتل بردارم و غیره 

گسایی که میومدن و جراحی کرده بودن صورتاشون قد بادمجون بود و کبوووووود ولی میگفتن درد نداریم