2777
2789
عنوان

سلام بنظرتون رفتار پسرم طبیعیه

243 بازدید | 16 پست

چند بار دیدم بلوزشو میده بالا شکمش نگاه میکنه، پاچه های شلوارشو میده بالا پاهاشو نگاه میکنه، قبلا آستین بلند تنش بود آستیناشو میداد بالا نگاه میکرد دست میزد.

بنظرتون طبیعیه؟نگران شدم آخه میره تو اتاق انجام میده که من نبینم.

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              
چند سالشه؟؟؟؟؟

۴سالو دو ماه

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه به نظرم

منم چون به دخترم گفتم نباید جاهای خصوصیتو کسی ببینه انگار حساس شده

وقتی لباسشو عوض میکنه با کنجکاوی همه جاشو بررسی میکنه

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
اینی که تعریف کردی چیز عجیبی نیست. داره خودش رو گشف میکنه‌. دعواش نکن به روش هم نیار. فقط سرشو گرم ک ...

کشفـی ک شما میگی واسه بچه ای نیست ک از مهر باید بره مهـدکودک واسه بچه ی یکساله اس. 

کشفـی ک شما میگی واسه بچه ای نیست ک از مهر باید بره مهـدکودک واسه بچه ی یکساله اس.

چهارسالشه پسرش. تو این سن طبیعی هست. بچه تو این سن درایو جنسی نداره. فقط کنجکاوی داره در مورد احساسات و بدنش 

یعنی کاراش جنبه جنسی داره؟

چهارسالشه پسرش. تو این سن طبیعی هست. بچه تو این سن درایو جنسی نداره. فقط کنجکاوی داره در مورد احساسا ...

اخه فقط نگاه میکنه به جای خصوصیش دست نمیزنه فقط دست و پاهاشو شکمشو نگاه میکنه دست میزنه

خب طبیعیه عزیزم. اگه کار مشکوک دیگه ای نمیکنه و بقیه رفتاراش نرماله اوکی هست‌.

نه کاره خاصی نمیکنه. 

نمیدونـم واقعا شاید بچه های شمـا دیر متوجـه شـدن🙆🏻‍♀️

عزیزم بچه چهارساله درایو جنسی نداره. بچه من و شما هم نداره همه بچه های جهان همین هستن. شما هم اگه بچه داری برو مراحل رشد جنسی بچه هارو مطالعه کن که رفتار اشتباه نکنی با بچه ت چون تبعات بدی در سلامت روان بچه ها داره

یعنی کاراش جنبه جنسی داره؟

ب کارهـاش خیلی توجه نکن عکس العمل خاصـی ام نشون نده.ولی نذار تنهـا باشـه. 

چقدر راجب این مسائل بهش آگاهـی دادید؟! راجب اندام های خصـوصـی و غیـره باهاش صحبت کردید؟!