2777
2789
عنوان

مادرشوهرم توقع داره کولر جهیزیمو بهش بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1526 بازدید | 62 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پناه بر خدا چه چیزای عجیبی مد شده کولر تو جهاز دیکه خیلی عجیبه

منم کولر داشت جهازم ده سال پیش ازدواج کردم هنوزم دارمش البته شهر ما شاید فقط دو هفته در سال گرم بشه اونم ظهر ها دو ساعت روشن کنیم 

منم برا جهازم دوسال پیش بوفه خریدم الان پشیمونم میخام عوض کنم جاش کنسول بخرم ... مادرشوهرم میگه بوفه رو میدین من😐😐😐من که نمیتونم بدم چون پولشو بابام داده و به قول تو تازه قسطاش داره تموم میشه

ولی اگ پسرش خریده بود میدادم

جالب اینجاس دخترش تازه عوض کرده میخاد بوفه شو بده مامانش... اونو نمیگیره منتظره من عوض کردم بدم بهش

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

تاپیکای قبلش خوندم حالاچرا میزنی؟ دعوا داری؟

لحن من اصلا لحن زدن نبود والا فقط گفتم چطوری فهمیدی مظلومه چون تومتن اشاره ای نشده بود مثل اینکه شمادعواداری

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
پناه بر خدا چه چیزای عجیبی مد شده کولر تو جهاز دیکه خیلی عجیبه

خب پنکه همه میخرن بابام پنکه نخرید کولر خرید

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            
ن جایی ندیدم بخرن بابای من ولی برای منو اجیم خرید

منم خریدم ولی مادرشوهرم به خواهر شوهرم نداد

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

لحن من اصلا لحن زدن نبود والا فقط گفتم چطوری فهمیدی مظلومه چون تومتن اشاره ای نشده بود مثل اینکه شما ...

حتما درجریان بودم که گفتمش اگه یه ذره فکرتون به کارمینداختید متوجه میشدین یکی‌ رو هوا نظر نمیده

اگه مشکل مالی داره بهش قرض بده می‌دونم سخته ها ولی اگر درتوانش نیست بخره اگرم داره و نمیخره که ولش ک ...

این ک قرض حالش نیس دیگ رو خودش نمیاره ک پس بده

تو بدترین شرایط مالی ما از کارت شوهرم سه سال پیش ی شلوار خرید 500 ک بعد پولشو بده دیگ نداد

منم برا جهازم دوسال پیش بوفه خریدم الان پشیمونم میخام عوض کنم جاش کنسول بخرم ... مادرشوهرم میگه بوفه ...

خیلی پرروعع 

نده بهش بگو میخام بفروشم

خیلی پرروعع نده بهش بگو میخام بفروشم

نه اصلا نمیدم اگرهم میخاستم بدم دیگه بخاطر این حرکتش که واس دخترشو نگرفت نمیدم 

چون خودش اصلا تومنی به ما کمک نکرده و فقط بلده پول بگیره من زورم میاد