الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برو در مورد اختلال دوقطبی تحقیق کن. همه انسان ها تو یک طیف شخصیتی قرار دارند که وسطش تعادله و دو سر طیف اختلال و مشکلات روحی، روانی و رفتاریرقرار داره، چند تا کتاب در این مورد بخون و مهارت هاتو بالا ببر
شما خلقتون وابسته به کارای دیگرانه، یا اینکه یهو یه روز خوبین یه روز نه
اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
روانپزشک میرمروانشناس پول میخواد که تو شرایط بیکاریم نمیتونم برماینجا هم واسه دردودل اومدم
عریزم بعضی از بیماری ها در کنار روانپزشک باید با روانشناس هم در ارتباط باشی یعنی لازمه درمان کامل شدنش اینه و بعد شما مطمئنی افسردگی و اضطراب نداری ؟ شاید دلیلش اونه