2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من رو سروش کراشم 🥴😂😂

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

تازه خیلیمم ازخود راضی بود یه کلمه معذرت خواهی نکرد چرا لاید میموند وقتی متونه زندگی بهتری دداشته باشه 

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔

میدونی چرا این کارو نکرد؟

چون خودش شاغل بود دستش تو جیب خودش بود عزت نفس داشت و خانواده‌ش همه جوره پشتش بودن

خیلی از خانومایی که میبینی با وجود خیانت ادامه میدن این شرایط رو ندارن که مجبورن به ادامه دادن.

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

اتفاقا نه بسیار زن خوبیه خودماهم بودیم دوراز جونمون ساعت ۱۰ شب شوهرمونو با لب خندان خونه یه زن تنها میدیدم یک صدم ثانیه نمیموندیم مردی که تازه بعد از فهمیدن زنش طلبکارم هست و با اون لحن با برادر یاسمن حرف زد مردی که سر سوزنی پشیمون نیست و حتی بعدشم با مریم تماس گرفت و از مریم معذرت خواهی کرد... حتی تصورشم برامون وحشتناکه از طرفی سروش فقققققط برای سوگند یاسمنو میخواست..

الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته

نه عزیزم ولی زن میتوند خیلی کارها کند تا زندگیش از نو ساخته بشه

خب یاسمن مگه نکرد یه سانسش رو مگه ندیدی که یاسمن برگشت خونه لباس عوض کرد با اینکه میدونست طرف داره خیانت میکنه برگشت گفت سروش غذا حاضره سروش چیکار کرد با اون خانمه گرم صحبت شد تلفنی یا وقتی گفت بیا باهم خوب بشیم بچه ها ناراحتن چقدر زن از خودگذشتگی کنه همین شماهایید که مردا رو پرد کردید جتی یبارم ندیدم یع مرد از این حرفا بزنه

اتفاقا نه بسیار زن خوبیه خودماهم بودیم دوراز جونمون ساعت ۱۰ شب شوهرمونو با لب خندان خونه یه زن تنها ...

دقیقا تازه یجا گفتن چون حامد زنده بود این دلسرد بود اصلا قبل اومدن حامد مشخص بود یاسمن بخاطر بچها تحملش میکنه بعدش اینکه بعد اون جریان بجای جبران افتاد دنبال مریم وتماس وپیغام ودر خونشون ومحل کارشم رفت این عوضی بعد حامد به همه فهموند که زن خارجی داره پس یک درصد بخاطر حامد نیود من عاشق این فیلمم بخاطر جو خانواده وحدت حیف اوایل فیلم کشت وکشتار بدی راه انداخته بودن غم باد گرفتم

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....