فاطمهوآقایمهربون مدیر عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 814 عنوان بابام به شوهرم میگه مادربزرگمو ببره دکتر | مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 17 پست حرصم میگیره شوهر من چرا باید این جادوگرو ببره دکتر چه نسبتی باهاش داره واقعا نمیدونم چی به بابام بگم میدونه خوشم نمیاد نشون میدم که دوس ندارم راضی نیستم اما بازم میگه. چه رفتاری کنم اخه 1403/04/09 | 10:07 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطمهوآقایمهربون مدیر استارتر عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 814 بگه شرمنده خسته ام از سر کار میام چون شب مهمانم میخوام استراحتی داشته باشم . اگر واقعا سخت شونه بنظ ... خودم بهش گفتم اما باز میره به شوهرم میگه چون میدونه اون مخالفت نمیکنه واقعا نمیدونم چی باید بگم بهش
فاطمهوآقایمهربون مدیر استارتر عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 814 به شوهرت بگو یه جوری بپیچونه چون تبدیل میشه به وظیفه اخه شوهرم فقط بخاطر بابام هیچی نمیتونه بگه چون بابام خیلی جاها بهش کمک کرده اما دلشم نمیخواد بره
مادرجانیم عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 27295 درکل وظیفه بچه هاش ببرنش دکتر نه نوه هاش ولی اینبار قبول کردی خودتم با شوهرت برو و جلوش وانمود کن خوشحالی که مادر بزرگت بردید دکتر به هیچ وجه بروز نده ناراحتی شوهرت فکر نکنه حرمت بزرگتر ات نگه نمیداری