2777
2789
عنوان

تصمیم گیری برای ازدواج

260 بازدید | 12 پست

خانما توروخدا راهنمایی کنید

من با یه اقایی دوساله در ارتباطم به قصد و ایشون هربار با خانوادش صحبت میکنه اونا مخالف ازدواج ما هستند اما خیلی همدیگرو دوست داریم از طرفی اخیرا خواستگاری برام اومده که وضع مالی عالی و موقعیت خانوادگی خوبی داره اما ایشون قبلا خیلی دوست دختر داشتند و حتی با زن متاهل هم تو رابطه بودن و حالا من دودلم و نمیدونم چیکار کنم از طرفی سنم داره میره بالا و نگرانم خانواده اون اقا هیچوقت راضی نشه اما از یه طرفم دل جدا شدن از ایشون رو ندارم

هرکاری خاستی کنی انجام بده فقط بدون بابای بچه ات داری انتخاب میکنی 

پس تصمیمت درست بگیر 

نمی توانم به کسی بفهمانم در من چه می گذرد!من حتی نمی توانم ان را برای خودم توضیح دهم ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون خواستگاره که خوب نیست اصلا

ولی این پسره هم اگه‌ اینقدر جنم نداشته باشه که خانوادشو راضی کنه‌ به درد لای جرز میخوره

خود منمم خانوادمون یسری سختگیری های بیخود داشتن مامان بابا میگفتن فقط از شهر خودمون باشه پسری که انتخاب میکنین و اینا😐 بعد خواهرم رفت با پسری که شهرش ۶ ساعت فاصله داشت اشنا شد و جلوشون وایساد و ازدواج کردن و خداروشکر الان همه چی خوبه(البته اون پسر ارزششو داشت اگه ادم جالبی نبود قطعا واینمیستاد براش)

باز سخت گیری پدر و مادرمون‌ یذره کمتر شد ولی الان افتاده روی قومیتای مختلف که ایشالله من و اون یکی خواهرم این مشکلو رفع میکنیم در اینده😂😂

لپ کلامم اینه که اگه پسر میخواست، انجام میداد و جلوی خانوادش وایمیستاد

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
اون خواستگاره که خوب نیست اصلاولی این پسره هم اگه‌ اینقدر جنم نداشته باشه که خانوادشو راضی کنه‌ به د ...

جلوشون وایساده اما هیچ جوره مامانش راضی نمیشه بیاد خواستگاری خودش میگه تنها بیام که اونم بابای من قبول نمیکنه

جلوشون وایساده اما هیچ جوره مامانش راضی نمیشه بیاد خواستگاری خودش میگه تنها بیام که اونم بابای من قب ...

دلیل مخالفت مادره چیه دقیقا؟ اگه مثل مامان من غیر منطقی باشه مثلا فقط به خاطر شهر و قومیت و یا مثل خیلی خانواده ها مثلا دختر خاله ای چیزی در نظر داره بنظرم پسر به راحتی میتونه بدون دعوا و چیزی راضیش کنه

قبل خواستگاری حداقل یبار با پسر و مادرش بیرون برین (مادر خودتونم باشه چه بهتر)

باید پسر زبون بریزه منظور من از جلوشون وایسادن دعوا کردن نیست. باید جوری رفتار کنه که تو از همین الان زنشی و با مادرش اروم برخورد کنه

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
دلیل مخالفت مادره چیه دقیقا؟ اگه مثل مامان من غیر منطقی باشه مثلا فقط به خاطر شهر و قومیت و یا مثل خ ...

تفاوت فرهنگی اونا خیلی سنتی و مذهبین ما اونجوری نیستیم.بعد کلا مامانش دوست نداره پسراش ازدواج کنن برای پسراش هیچ کاری نمیکنه