2777
2789

سلام خانوما😑

تقریبا یه هفته دیه اونی ک کراشم روش قراره بیاد خاستگاریم و وضع خانوادشون خیلی اوکیه  و خارج از کشور زندگی میکنن 

از اینکه خونمون خیلی درب و داغونه خجالت میکشم و حالمو خیلی بد کرده یه خونه مستاجری   بدون مبل و فرش خوب 

😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمئنآ شخصی بااون شرایط خودش میدونسته وضع مالیتونو 

شایدم انقد خانوم و با وقاری ک خودتو دیده پسندیده 

ن شرایط اقتصادیتونو 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆

کسی که میره خاستگاری یه خانم خیلی چیزای مهمتری از فرش و مبل و...  در اون شخص دیده که انتخابش کرده برای ازدواج 

مطمئن باش تحقیق کردن ووضعیت ساده زندگیتون رو تصمیم و انتخابشون اثری نداشته

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

نکش چون مهم نیس

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

جالبه

من مامانم خجالت زده بود اینکه جلسه ی اول خونه ی خاله ام ک خیلی بهتر از خونمونه بودن و اگه میومدن خونمون ب سطح خونه خاله ام نمیرسیده

و من میگفتم ن مامان خجالت نکش من ک خجالت نمیکشم

این منم من اینجا بزرگ شدم اینجا رشد کردم این هویت منه این خونوادمه بخواد باید منو قبول کنه با این شرایطم:)

کاربر قدیمی 👐 🙆هرچقدرم بد بشم من هنوز  دارم درس جلوی تو پاس میکنم🖎 هر آشنایی غریب است :) 
مطمئنآ شخصی بااون شرایط خودش میدونسته وضع مالیتونو شایدم انقد خانوم و با وقاری ک خودتو دیده پسندیده ...

چند دفعه ردشون کرده بابام  

ولی خب پسره همش میگه فقط این دختره مثلا 

وضع مالیمونم واقعا بد نیس ولی فکرمون اینقدر چیز نبود ک اون موقعه ها ب فکر الان مون بودیم و ی خونه ابرومندانه میگرفتیم

جالبهمن مامانم خجالت زده بود اینکه جلسه ی اول خونه ی خاله ام ک خیلی بهتر از خونمونه بودن و اگه میومد ...

کاش منم عین شما بودم حالا شما خاله تون بود 

ولی من ی فامیل خیلیییی دوره 

چند دفعه ردشون کرده بابام ولی خب پسره همش میگه فقط این دختره مثلا وضع مالیمونم واقعا بد نیس ولی فکر ...

پسندیده خلاص 

بهش فک نکن 

خوشبخت بشی ان شالله

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
خیلی حالمو بد کرده😭😭همش ب فکر خونم

اتفاقا حتما خودش میدونه و باید بیاد ببینه هم خودش و خانوادش و تورو اونطوری که هستی با این شرایط بخواد غیر از این اگه رفتاره دیگه ای در این مورد داشتن باید قبل از بدبخت شدنت تمومش کنی