شاید در ماه یک مرتبه اونم اگه دلم هوای خوندن رو کنه، بخونم... ولی دوس ندارم اینطوری باشم.. 🥺
میخام همیشگی باشه......
دوستای عزیزم که منو اینجا میشناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم.
من اینقدر نیت کردم و بخونم نشد و ول کردم ک آخر با همین راه شد دیگه امیدوارم تو هم بتونی
خیلی ممنون عزیزم🌱❤️
دوستای عزیزم که منو اینجا میشناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم.
برا هر نماز فقط ۵ دقیقه وقت بذار۲۴ ساعت شبانه روز۱۰ تا ۱۵ دقیقه رو تو هر وقتی ک دوست داشتی حالشو داش ...
ممنونم گلم💚
انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
من یه تجربه بگم؟ وقتایی که تنبلیم میشه بخونم، به خودم میگم باشه همین الان نماز نخون ولی مثلا از کنار روشویی داری رد میشی سریع فقط یه وضو بگیر و رد شو برو به کارت برس... وقتی اینجوری انجام میدم، یا سریع بعدش میرم نماز میخونم، یا اگه نخونمم چون وضو گرفتم رو مخمه و بالاخره انجامش میدم... یا مثلا میگم باشه تو الان فقط نماز مغربو بخون، عشا بعدا...ولی معمولا نمیمونه برای بعدا😁 میدونی انگار مغزو گول میزنی
من یه تجربه بگم؟ وقتایی که تنبلیم میشه بخونم، به خودم میگم باشه همین الان نماز نخون ولی مثلا از کنار ...
بله عزیزم این کاملا درسته
ولی گاهی حست به خدا بَده حالا بابت مشکلاتت یا هرچیزی ... اینکه بازم تو اون شرایط نماز بخونی خیلی دل میخاد...
عزیزدلم... ❤️ اگر خوندم و اگر یادم بود چشم💜اما الان براتون بهترینا رو ارزومندم💛
ممنون جان دلم ❤️❤️❤️❤️
انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است