2777
2789
عنوان

بهش پیام دادم ولی داغونم💔

134 بازدید | 4 پست

ناشناس با اکانت فیک تو تلگرام آیدیش و بعد مدت ها عوض کرد یه اسم خارجی گذاشت اول اسم خودش بود منم پیام دادم بهش گفتم عه امیر کی دوباره برگشتی تلگرام و ازین حرفا(اصن اسمش امیر نیست خواستم سربحث و باز کنم)دیگ خلاصه گفت اشتباه گرفتی و اینا منم خبر مرگم خیلی دلقکم یسری مسخره بازی دراوردم ک باعث میشد با اون حجم از غرورش(میشناسمش یه مدت فالو داشتمش با اکانتی ک به اسم و مشخصات خودم نیست)جوابم و میداد حالا یا میخندید یا هرچی ولی خب بگم خیلی دیر سین میزد یا اصلا جواب نمیداد 

گذشت تا اینکه الکی گفتم از یه پسر خوشم میاد کافه داره چیکار کنم جذبم شه خواستم نظر خودشو بدونم ک گفت بی محلی کن مغرور باش

داشتم حرف میزدم ک یهو سین زد آنلاینم بود ولی دیگ جواب نداد منم چندتا پیام دادم ک کجا رفتی بیا راهکار بده و اینا

سین میزد هیچی نمیگفت منم گفتم خیلی بیشعوری

فرداش بخاطر اینک باز باهاش حرف بزنم عکس دوتا دست فیک براش فرستادم بازم سین زد هیچی نگفت گفتم مشکل روانی داری خب حداقل بگو این چیه

عکس اون پسره‌س کافه داره نامزد کرده

خندید گفت پیش دوس دخترم بودم 

منظورش این بود بخاطر اون جواب ندادم

فهمیدم دوس دختر داره خیلی داغونم💔💔💔💔

شاید مث شما الکی گفته 

بیشتر ته تو شو دربیار

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
شاید مث شما الکی گفته بیشتر ته تو شو دربیار

چیکار کنم مثلا؟

نمیدونم یکی دو هفته پیش یه استوری گذاشته بود ک دلم برات تنگ شده عزیزم کاش گمد نمیزدی

گفتم شاید کات کرده خیلی وقته دلتنگ یارو شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کنم مثلا؟نمیدونم یکی دو هفته پیش یه استوری گذاشته بود ک دلم برات تنگ شده عزیزم کاش گمد نمیزدیگ ...

والا منم نمیدونم 

میگم نکنه یه چیزی بگم بد تر شه

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم