2777
2789
عنوان

کاش میشد یه نفرو کاملا ببخشم🫠

86 بازدید | 11 پست

یه نفر به شدت بهم خوبی کرده و بهم بدی هم کرده

کاش میبخشیدمش

کاش فراموش میکردم خاطره هارو🥲

کاش میشد کمکش کنم

لایک نکن مگر اینکه خودم بگم😑هی نوتیف میاد با ذوق باز میکنم میبینم لایکه🤦🏼‍♀️😑😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کسی ، هر کسی را بفهمی او را خواهی بخشید .امام علی(ع)

میفهممش

ولی نمیتونم دلی ببخشمش

خیلی سعی میکنم ولی نمیتونم قلبم بهش سیاه و بی رحم شده فقط تظاهر میکنم گاهی

دنیا ارزش نداره .. ببخشیم زندگیمون هم بهتر میشه هم ارامش بیشتری داریم

چطوری خب؟

زبونی نیس که قلبیه

قلبم صاف نمیشه

میفهممشولی نمیتونم دلی ببخشمشخیلی سعی میکنم ولی نمیتونم قلبم بهش سیاه و بی رحم شده فقط تظاهر میکنم گ ...

میفهمم ، منم تا چند سال اینجوری بودم 

ولی نمی‌دونم چی شد شب قدر امسال بخشیدمش البته خیلی سخت بود خیلی ، اصلا نمیتونستم ، از حال اون لحظم نگم برات که چقدر سخت بود ولی بلاخره تونستم بخشیدم تا یه کسیم منو ببخشه بخشیدم تا خدا منو ببخشه خیلی سخت بود خیلی با همه چیز من بازی کرده بود ولی بعدش عجیب سبک شدم 

میفهمم ، منم تا چند سال اینجوری بودم ولی نمی‌دونم چی شد شب قدر امسال بخشیدمش البته خیلی سخت بود خیلی ...

کاش منم بتونم ببخشم

شب قدر امسال عاشق قران شدم و برای اولین بار دلی قران خوندم و تا الانم میخونم هر وقت دلم بگیره

کاش یکی از شب قدرا بتونم ببخشم میدونم خودشم در عذابه😭

چطوری خب؟زبونی نیس که قلبیهقلبم صاف نمیشه

اگه زخمی ک رو قلب و روحت جا گذاشته باشه عمیق باشه ک بخشیدنش خیلی سخته واقعا درکتون میکنم حقم دارین .. یاد کسایی افتادم ک یه همچین حسیو ب خودم منتقل کردن واسه همینم باهاتون موافقم باید خیلی با گذشت باشه آدم ک فراموش کنه یه سری چیزارو، باید خیلی ادم قوی باشی ..

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ