2777
2789
عنوان

بهترین کار برای لک صورت چیه

750 بازدید | 37 پست

من چشم و ابروی قشنگی دارم ، صورتم خوبه تنها ایرادی که دارم لک های صورتم طوری که عکسم ميندازم معلومه. آیا لک های صورت از بین میرن؟ چون یه بار شنیدم که راه حل قطعی ندارن. چند بار مزونیدلینگ کردم نتیجه نداشته. همیشه هم ضد آفتاب میزنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه نوع لکیه؟

ملاسما

یا جای جوش

هورمونی

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

سرم ویتامین سی لک ها کمرنگ و ب مرور پاک میکنه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

منم امروز پی ارپی صورت انجام دادم

پا‌گرفتی توی قلبم کم نزاشتی تو رفاقت ...من بمونم یا نمونم به خودت بستگی داره.نرو هر جمعیو بی من بگو عشقم نمیزاره😊امشب ازخود بیخودم شرمیکنم هرکی بیاد سمت تو، بده بمن دست تو ،همسفرقلب من بگو کی دوستم داره قدر تو😉

ولشون کن باشون کنار بیا😂منم کنار اومدم

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕

من چندسال پیش یه کاریو انجام میدادم واقعا خوب بود ولی باردار شدم و تنبلیم گرفت و ضدافتاب نزدم بازم لک افتاد صورتم . یه قاشق سدر با یه قاشق ماست ترکیب کن یه خمیر میشه . هفته ای دوبار بزار رو صورتت خشک ک شد بشورش ‌‌واقعا خوبه