2777
2789
عنوان

بهترین کار برای لک صورت چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 37 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لک های قهوه ای که بعضیاش از بارداریم مونده بعضیاش هم از قبل بوده ، راستش نمیدونم ملاسما چیه . ولی جا ...

ملاسما همون لک بارداریه

لیزر فرکشنال یا کیوسوئیچ جواب میده

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
منم امروز پی ارپی صورت انجام دادم

چی هست

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
همون که خون خودمون و میگیرن؟

اره مردم زنده شدم ایقد درد داشت😢

پا‌گرفتی توی قلبم کم نزاشتی تو رفاقت ...من بمونم یا نمونم به خودت بستگی داره.نرو هر جمعیو بی من بگو عشقم نمیزاره😊امشب ازخود بیخودم شرمیکنم هرکی بیاد سمت تو، بده بمن دست تو ،همسفرقلب من بگو کی دوستم داره قدر تو😉

سلام یوسفی  هستم از همدان   26ساله صورتم لک داشت دکتر فرشچیان دکتر صمدی دکتر موسوی و.. و چقدرطب سنتی های مختلف رفتم بهتر نشد هیچ بدترم شد چون داروهای پزشک لایه بردار بود حتی کرم ژل رویالم خریدم شدید حساسیت کردم  از صورت پر لکم خجالت میکشیدم  تا اینک تو نی نی سایت با سایت خانم حاجی پور آشنا شدم آب در کوزه و ما تشنه لبان میگردیم تو شهر خودم بودنو من ایشونو نمیشناختم با یه دوره کرم تمام لکام کمرنگ شده صورتم خیلی خوب شده خیلی اعتماد بنفس گرفتم اونم با یه قیمت خیلی خوب نمیدونم چطور ازشون تشکر کنم انشالله  هر چی از خدا میخواد بهش بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

ضمن تشکر منم شمارشو می‌ذارم همه استفاده کنن

09026744639

عزیزم شما با دکتر کلانی عمل کردید؟ بینی تون فرم اش خوب شده؟

بله ۵ ماهه پیش عمل کردم با دکتر کلانی ، بینیم خیلی طبیعیه، من راضیم  اما اگه خیلی فانتزی دوست داری ایشون اینجور سبک ها عمل نمیکنن. بینیم از نیم رخ یه قوس خیلی خیلی ملایم داره و از رو برو هم خوبه ولی اصلا سر بالا نیست. تنفسم هم خوبه

بله ۵ ماهه پیش عمل کردم با دکتر کلانی ، بینیم خیلی طبیعیه، من راضیم اما اگه خیلی فانتزی دوست داری ا ...

نه فانتزی دوست ندارم همون طبیعی می‌خوام بعد عمل درد داشتید؟ چند روز بعد عمل تامپون در آوردید؟ چند روز بعدش گچ برداشتید؟ من میترسم بیهوش شم دیگه بهوش نیام از الان خیلی استرس دارم 

نه فانتزی دوست ندارم همون طبیعی می‌خوام بعد عمل درد داشتید؟ چند روز بعد عمل تامپون در آوردید؟ چند رو ...

منم بار اول بود بیهوش میشدم نترس، بعد از عمل درد نداشتم اما یه هفته آدم خیلی خیلی کلافست اینکه راحت نمیتونی غدابخوری یا نفس بکشی یا حتی بخوابی و... ،  یعنی بالاخره سختی های خودش و داره. دو روز بعد از عملم تامپون و درآورد و چند روز بعدش گچ رو