2777
2789
عنوان

بدبخت شدم چکار کنم

3088 بازدید | 109 پست

از کسی که دوستش دارم مجبورم جدا شم . چند ساله با همیم . اومده خواستگاریم خانواده مخالفن . خودمم دو دل شدم . قبلا ازدواج کرده جدا شده 3 تا بجه بزرگ که پیش زنه هستن . خیلی دوستش داشتم ولی از وقتی اومده خواستگاری و قضیه جدی شده ترسیدم از اینده . چون به لحاظ مالی با ثبات نیست و خونه نداره . 43 سالمه اونم 12 سال ازم بزرگ تره . می ترسم تنها بمونم 

با خدا باش و پادشاهی کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو سن ایشون همه یه خونه و یه حقوق بازنشستکی حتما دارن پس ایشون معلومه که بی خیال بوده یا بی برنامه

شاید دار و ندارشو داده بابت مهریه زن اولش

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

ببخشید قصد توهین ندارم ولی چرا واقعا با چنین کیس هایی میرین رو رابطه خونه نداره ثبات مالی نداره تازه جدا شده ۳ تا وارث هم داره پس فردا دیگه اصلا حوصله اش میکشه از شما بچه دار شه . واس چی هرکی بهتون گفت سلام شما میگید علیک 

ولی اعتماد به نفس خوبی داره 😂😂😂

اره خدایی . خودشو قبول داره . ظاهرش هم قشنگه و مقبول اما حیف اوضاع مالی معمولی و حتی به هم ریخته  خیلی وابسته ام بهش . جواب رد بهش دادم ولی خودم هر روز بهش پ می دم و گاهی زنگ می زنم در حد مرگ ناراحتم و پشیمون که چرا وارد این رابطه شدم 

با خدا باش و پادشاهی کن

بی خیال این شوهر برات نمیشه

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^