2777
2789
عنوان

مامان روژینا جان یا خانومایی که سقط داشتن به خاطر اسیت قلب جنین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 39 پست
دکترتون قرص داد؟ چند ساعت طول کشید؟ من اخه پروژسترون مصرف میکردم بمونه بنظرم سفتر و سختتر باشه

عزیزم اصلا نترس منکه دوقلو توی شش ماه ایست قلبی کردن واسه سقط بهم قرص زیر زبونی داد بعد یه ساعت دردام مثل پریودی شروع شد بعد سه ساعت سقطشون کردم اصلا درد جسمی نداره.روحم داغون بود بخاطر اینکه الکی از دستشون دادم .توکه زیاد بزرگ نیس دوماهه بیشتر نیس اونم یکی پس نترس عزیزم .ولی خیلی ناراحت شدم برات یاد خودم افتادم از دست دادن فرزند خیلی سخته

امضای خدا پای آرزوهاتون    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر سقط نکن درخواست دوستیم و قبول کن تا بهت بگم

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄
منم پارسال همین موقعه ها باردار بودم هفته ۸ قلبش تشکیل نشده بود خونریزی داشتم ولی خودم به دکترم گفتم ...

من اصلا بقایا هم نموند کامل دفع شده بودن بعد خانم دکتر بردم اتاق معایینه تا مچ کرد تو رحمم که اگه لخت خونی بود اورده بیرون دوهفته بعدش سنو دادم دکتر گفت انگار اصلا بار دارنبودی به اولش برگشت.کورتاژ میگن بقایا میمونه وگرنه باقرص سقط کنی موقع درد گرفتت دوتا زور که بزنی کامل میاد میفته

امضای خدا پای آرزوهاتون    
من اصلا بقایا هم نموند کامل دفع شده بودن بعد خانم دکتر بردم اتاق معایینه تا مچ کرد تو رحمم که اگه لخ ...

عزیزم کورتاژ چطوری ممکنه چیزی بمونه ؟امکان نداره واسه این که حتی دیواره رحم که موقع زایمان ضخیم میشه رو هم میتراشه دکتر ،بعدشم یه بیهوشی ۱۰دیقه میکنن هیچی هم نمیفهمی

عزیزم.لاله میرم خودشون 3بار سونوم کردن قبول نکردن فاطمه جان بلد نیستم

وااااا چه سختگیری الکی میکنن

باورت میشه من ساعت ۱.۳۰ شب زنگ زدم به دکترم گفت تا صبح تحمل کن گفتم نمیخوام نمیتونم (من اصلا تحمل درد رو ندارم) گفت بیا بیمارستان تا رفتم و آماده شدم ساعت ۲.۳۰ شب کورتاژم کرد

عزیزم کورتاژ چطوری ممکنه چیزی بمونه ؟امکان نداره واسه این که حتی دیواره رحم که موقع زایمان ضخیم میشه ...

کورتاژ واقعا عذاب اوره چه جوری میتونی بچه ات رو چرخ کنی  از دست دادنش یه غم اونجوری از دستش بدی غم دیگه خیلییییی سخت ادم دلش نمیاد 

امضای خدا پای آرزوهاتون