2777
2789
عنوان

چرا جدیدا همه چی بدمزس

148 بازدید | 25 پست

از خواب بیدار شدم هوس کنسروماهی کردم رفتم گرفتم با برنج بخوریم انقد کنسروش بدمزس نگم براتون ترشه یجوریه.هوسم کور شد جدیدا هرچی میخرم بدمزس هیچی مزه قبلو نداره

حساس نشو کاربری دست سه نفره :/

شاید فاسد بوده

فقط 43 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موافقم حتی میوه ها مزشون عوض شده

🟢 آتش بس یک شوخی مضحکه، ما از ابتدا با امریکا و اسرائیل در نبرد بودیم. چیزی نمونده بود که اسرائیل رو برای همیشه از صحنه روزگار محو کنیم، اما... بدونیم و بشناسیم دشمنان داخلی رو که از موشک و پهپاد دشمن خطرناک ترن، همون ها که میترسن و مردم رو میترسون. الان هم با اشتباه نابخشودنی شون باعث شدن دشمنی که درحال مرگ بود، تجدید قوا کنه. و اما ما... یادمون باشه هر رأیی و هر انتخابی، هزینه خودش رو داره😉

تا یه سال دیگه تاریخ داره

بعضیا الکی تاریخشو تغییر میدن درحالی که خود جنس مال مثلا چهارماه قبل بوده و بعد هزارتا مواد نگهدارنده بهش میزنن دوباره میارن تو بازار

احیانا خودت سرما نخوردی جدیدا طعم دهنت عوض شده باشه؟

فقط 43 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!