2777
2789

یکی از دوستام هست که بشدت زن خودشیفته و بی ادب و گستاخیه 

کوچکترین شوخی هآ رو با لحن تند و بی ادبی جواب میده و ادعاش میشه زرنگه 

یکی از کارای زشتی که چن روز پیش کرد این بود که ساعت ۱۲ شب دعوتمون کرد واسه شام فردا شبش 

در حالی که من که قرار کاری داشتم واسه همون فردا

و  دیگه نمیتونستم برنامه رو بهم بریزم

حالا جالبتر اینجا بود که خودش هم زنگ نزد دعوت کنه شوهرش به شوهرم اطلاع داده بود

خلاصه که فردا شد و من رفتم دنبال قرار کاری و تا دیر وقت گیر بودم و بعدش هم رفتم مهمونی خونه دوستم

همین وارد شدم بجای جواب سلام با صدای بلند گفت چههههه عجب اومدی بلاخره خااااانوم 

شوهرش هم هی رد میشد با تمسخر میگفت شما زحمت نکش شما فقط بیا اینجا بخور و برو

من شرایطمو توضیح دادم واسشون و جالب اینجا بود که زیر بار نمی‌رفتن که اشکال از خودشون بوده نه من

خیلی بی احترامی ها دیدم و سکوت کردم 

اینکه از من اصلا پذیرایی نکرد 

و خودم رفتم ميوه بردارم با صدای بلند گفت واسه رفع عطش ميوه نخور آب بخور که همه ساکت شدن

شما باشید از این یه بعد چه واکنشی دارید 

تو رو خدا راهکار بدین 

متأهل 

من باشم رابطه با این آدم رو به حداقل میرسونم

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱

این افراد به راحتی تغییر نمیکنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم خیلی دوست دارم باهاش رابطمون کم کنم ولی خوب من نرم اونا ميان چون شوهرامون با هم دوستن

کم کم رابطه رو کم کن و خودت رو مشکل نشون بده...با شوهرت هم صحبت کن و بگو که از این اخلاقشون ناراحتی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اینو یادم رفت بگم گویا انتطار داشته که برم کمکش و از اینکه من نرفته بودم ناراحت بود

از من بهت نصیحت...با هیچ کس جز مادرت جوری رفتار نکن که فکر کنن در قبالشون وظیفه داری ..خیلی با احترام و با عزت نفس برخورد کن ..

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از من بهت نصیحت...با هیچ کس جز مادرت جوری رفتار نکن که فکر کنن در قبالشون وظیفه داری ..خیلی با احترا ...

من واقعا هیچ زمانی نه از کسی توقع دارم واسم کاری کنه ته اینکه فرت و فرت کمک‌های الکی و بیخود به کسی میکنم 

واقعا زشته بنظرم یه مهمونی بگیرم و از اولش بگم وای کمرم وای دستم وای سرم،  اگه شیلا اومده بود کمک اینجوری نمی‌شدم وای چرا نیمد کمک

عجبا 

بابا یه مهمونی دادی 

خودت دوس داشتی مهمونی بدی

چه انتظاری از من داری 

متأهل