اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم تنبلی دارم دکتر برام اینو نوشته ینی درواقع ماماعه طب سنتیم مطالعه داشته چیز خوبیه گیاهیه چند روز بیشتر نیس ازش استفاده میکنم لکه بینیام داره میره احتمالن تا دوسه روز دگ پاک بشم،نمیدونم کامل تنبلی رو قراره خوب کنه یا ن ولی ت نی نی سایت خوندم بعضیا باهاش باردار شدن،ب داروخونه بگی پونیکا میخوام فک کنم بدون نسخه بهت بده
اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم
این بروشورشه توضیحاتو نوشته صبح یکی شبم یکی فقد دوران پریود نخور ،برا درمان تنبلیه
اینو از کجا خوندی اتفاقن عصاره انار جلوی چنین بیماریاییو میگیره