2777
2789

قابله منظورته؟

اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی حامله بشی ؟یا دوران بارداری

۵ساله باردار نمیشم تنبلی دارم شوهرمم ضعیفه 

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..

منم تنبلی دارم دکتر برام اینو نوشته ینی درواقع ماماعه طب سنتیم مطالعه داشته چیز خوبیه گیاهیه چند روز بیشتر نیس ازش استفاده میکنم لکه بینیام داره میره احتمالن تا دوسه روز دگ پاک بشم،نمیدونم کامل تنبلی رو قراره خوب کنه یا ن ولی ت نی نی سایت خوندم بعضیا باهاش باردار شدن،ب داروخونه بگی پونیکا میخوام فک کنم بدون نسخه بهت بده 

اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم

منم تنبلی دارم دکتر برام اینو نوشته ینی درواقع ماماعه طب سنتیم مطالعه داشته چیز خوبیه گیاهیه چند روز ...

از کی باید بخورم و دقیقا برای چیه

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..

طب سنتی ولش،کن 

اینجا برو پیج فلورا تاجیک 

bardari_flora 

اول هایلاتهاش بخون بعد تجربه ها رو و بعد اگر خواستی برو تحت نظرش 

دوستم و دختر خودم تحت نظرش بودند برای پلی کیستیک 

پیج niloofarpco  هم خوبه یک‌نگاه بنداز 

اما اولی تخصصی هست

فعلا امضا ندارم
طب سنتی ولش،کن اینجا برو پیج فلورا تاجیک bardari_flora اول هایلاتهاش بخون بعد تجربه ها رو و بعد اگر ...

جواب میده ب نظرت واقعا قبلا اصلاح سبک کردم نشده

از کی باید بخورم و دقیقا برای چیه

این بروشورشه توضیحاتو نوشته صبح یکی شبم یکی فقد دوران پریود نخور ،برا درمان تنبلیه

https://s8.uupload.ir/files/img_۲۰۲۴۰۶۲۸_۲۳۰۴۳۳_mp_cotu.jpg

این بروشورشه توضیحاتو نوشته صبح یکی شبم یکی فقد دوران پریود نخور ،برا درمان تنبلیه

مرسی عزیزم 

دربارش سرچ کردم ضخامت آندومتر رو زیاد میکنه توام زیاد نخور 

ب دختر من در کنارش دارو داد میخوای دوباره با خودش امتحان کن مریض پذیرش داره

مرسی عزیزم

مرسی عزیزم دربارش سرچ کردم ضخامت آندومتر رو زیاد میکنه توام زیاد نخور

اینو از کجا خوندی اتفاقن عصاره انار جلوی چنین بیماریاییو میگیره