2777
2789
اقای دکتر احمد زاد من برای پدرشوهرم خودم و چندتا مورد دیگه نتیجه گرفتم بگو از طرف خانم ساداتم برام د ...

ممنونم عزیزم ایشالا به هرچی میخوای برسی

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..
مرسی عزیزم آره بده

ع شانست پیداش کردم😂🥲فک نمیکردم ت خود لیست نمایندگیا باشه،ازش بپرس ببین آدرس اینا کجاس،بنظرم مطالعاتش از همه دکترای زنان بیشتر باشه چون یادمه دوبار با کل قابله های کشورو جلسه گذاشتن از اونورم خواهر تبریزیانه در کنارش ارشد ماماییم داره،ولی خداییش اگ جواب گرفتی ب منم بگو

اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ع شانست پیداش کردم😂🥲فک نمیکردم ت خود لیست نمایندگیا باشه،ازش بپرس ببین آدرس اینا کجاس،بنظرم مطالعا ...

ممنونم عزیزم لطف کردی 

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..
اره

اون لکه قرمز و دردا نشانه لانه گزینیه مشکوکه ممکنه احتمال بارداریو اینا باشه باس تس بدی

اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم

اون لکه قرمز و دردا نشانه لانه گزینیه مشکوکه ممکنه احتمال بارداریو اینا باشه باس تس بدی

ولی خب بقول دکتره بدن زن هزارچهره داره معلوم نی فقد حواست باشه فعلن محض احتیاط رو موتور با هرچی سوار نشی از پله اینا بالا نری من اجیم باردار نمیشد یهو همینجوری سوار موتور شد خبرم نداش یذره بالا پایین اینا بچش سقط شد

ممنونم عزیزم لطف کردی

خواهش گلم

خداکنه🥺😭

خداکنه🥺😭

ان شاء الله بارداری با وجود تنبلی راحته فقد باس همسرت تقویت باشه اون اوکی بشه کارت راحتر میشه

ان شاء الله بارداری با وجود تنبلی راحته فقد باس همسرت تقویت باشه اون اوکی بشه کارت راحتر میشه

امیدوارم دیگه بشه🥲

الان درد پریودم داره شروع میشه فکر کنم قراره بشم😔