2777
2789
عنوان

ویروس جدید

267 بازدید | 18 پست

سلام واسه دلپیچه و معذرت میخام اسهال بچه چی خوبه دوتا دخترام جفتشون سه روزه مریضن یکیشون شدید دلپیچه داره اون یکی اسهاله دوبارم دکتر بردم فایده نداشت

چیکار کنم چی بدم بهشون

میشه لطفا برای سلامتی و ظهور حضرت مهدی عج یه صلوات بفرستی🌹 ❣ الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚      «سلاما على قلبُ يتألمَ قبلُ المنامِ ويبكيُ بكاءَ العالمُ ولمِ يشعرَ بهِ احدُ.»سلام بر قلبی که قبل از خواب درد می‌کشد و به وسعت دنیا می‌گرید و کسی آن را احساس نمی‌کند...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیفنکسیلاتیه دونه بدید اسهال تمومِ ولی قبلش با دکتر مشورت کنید قرصش و از داروخانه بخرید

واسه بچه دوساله خوبه؟

میشه لطفا برای سلامتی و ظهور حضرت مهدی عج یه صلوات بفرستی🌹 ❣ الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚      «سلاما على قلبُ يتألمَ قبلُ المنامِ ويبكيُ بكاءَ العالمُ ولمِ يشعرَ بهِ احدُ.»سلام بر قلبی که قبل از خواب درد می‌کشد و به وسعت دنیا می‌گرید و کسی آن را احساس نمی‌کند...

وای چه بدمنم یه هفته شددلپیچه شدید دارم دارم میمیرم

راه حلی دادن منم لایک کن

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
چن سالشه تا بگم چیکارکنم

یکی ۸ سال اون یکی۲سال

هِل دم کن روزی دوسه مرتبه یه استکانی بده بهش اوکی میشه ان شاالله

مرسی گلم انجام میدم انشالله نتیجه بده

واسه بچه دوساله خوبه؟

من پسرم و بُردم سِرُم وصل کرد باز خوب نشد از داروخانه بپرسید اگر میترسید نصفش کنید 

من دادم 

چون تمامِ داروهای خانگی و سرم و امتحان کردم خوب نشد 

بچم از بین رفت قرص دادمش راحت شد واقعا

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر
من پسرم و بُردم سِرُم وصل کرد باز خوب نشد از داروخانه بپرسید اگر میترسید نصفش کنید من دادم چون تمامِ ...

ما که ادم بزرگ بودیم زانو زدیم طفلک بچه‌ها والا من اینارو دم کردم خوردم خداروشکر الحمدلله خوب شدم

اللهم عجل الولیک الفرج💚
ما که ادم بزرگ بودیم زانو زدیم طفلک بچه‌ها والا من اینارو دم کردم خوردم خداروشکر الحمدلله خوب شدم

پسرِ من هلاک شد واقعا 

خدا رو شکر که خوب شدید 

من ۶ دفعه رفتم دکتر ۳ دفعه بیمارستان

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر
پسرِ من هلاک شد واقعا خدا رو شکر که خوب شدید من ۶ دفعه رفتم دکتر ۳ دفعه بیمارستان

من چون حساسیت داروی دارم نرفتم همینارو دم کردمو خوردم...بخدا من دلم برای این بچه‌ها میسوزه چجوری تحمل میکنن باز خداروشکر الحمدلله که خوب شده

اللهم عجل الولیک الفرج💚