2777
2789
عنوان

لباسمو ندادم خواهر شوهرم ناراحته

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 29 پست
اگه باهم خوبین یه لباس که این حرفارو نداره برگشتنی یکی دیگه میگرفتی

اگه اینقدر تو رفاه بودیم که لباس تازه رو ببخشیم بریم یکی دیگه بخریم اینقد حرص یه لباسو نمیخوردیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دغدغه شما چیه قربان؟ چی امر می‌کنید برای همون حرص بخوریم

پروفایلت یه دختر خل میاد تو ذهنم 😂

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

هر وقت تو تاپیک تو نظر دادم و تو مخاطبم بودی جوابتو میدم

گفتی دغدغه همتون مسخره ست

واسم سوال شد دغدغه حضرت والا چی هست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

شرمنده ولی اومدی میگی دغدغه همتون مسخرس 

اگر فقط یه نفر مخاطبته چرا جمع می‌بندی خب برو اورانیوم غنی کن 

پیر گشته دل ما، گرچه آغاز جوانیست  

بهتر بود بگی دغدغه بعضیاتون مسخرس ن همتون

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

چرا انقدر خودتو کوچیک میکنی وقتی انقدر واضح بهت میگم نمیخوام باشما همکلام باشم بازم ادامه میدی

فعلا که آچمز شدن کاربر پر دغدغه نی‌ نی سایت رو شاهدیم😂

ریپلای میکنم چون دوست دارم حرص خوردنتو ببینم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

پدرشوهرم فوت شده بود لباس مشکی درست نداشتم زن داداشم گفت میخوای بیا برا منو ببر، بدو رفتم خریدم ولی قرض نگرفتم کلا از قرض بدم میاد میخاد پول باشه لباس باشه هرچی کلا 

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

واالا این به دغدغه ربط نداره 

دیگه بچه ۵ ساله هم میدونه نباید بدون رضایت و اجازه کسی وسیلشو برداره خواهرشوهر که به جای خود

عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت / که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت / من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش / هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت                                         به امید آبادی ایرانم...🌱🌼