2777
2789
عنوان

این قسمت زنداداش دیوااااااانه

| مشاهده متن کامل بحث + 3039 بازدید | 110 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای پناه بر خدا 

چه راحت تهمت و افترا می زنید !!

خب نهایتش یا گوشیش خرابه یا تلگرام های مختلف داره امتحان می کنه یا اصلا از دست شما روانی شده پروفایل اینا می زاره

خدایا شکرت
نباید اجازه بدی بقیه درباره زنی ک داره با داداشت زندگی میکنه حرف بزنن خدا میدونه پشت خودت چیا میگنسا ...

من که خودم اینجوری ام 

ولی کاش عروس ها هم اجازه نمیدادن در مورد خواهرشوهرشون حرفی بزنن،،،،،،پیشکش ،،،،،

خودشون هرجا برن کلی حرف میزنن

اون خودش آبرو برای خودش نزاشته تو عقد که حامله شد یه جهاز درستم نیاورد اینم از این کاراش خودش باید خ ...

تو عقد حامله شد از کجا؟؟؟ از هوا؟ فکر نمیکنید این به برادرتون بیشتر مربوطه؟ چون جهیزیه نیاورده ابرو نداره؟ 

دردِ دلَت رابشنود،بهتر زِ ما درمان کند…🥲

اون خودش آبرو برای خودش نزاشته تو عقد که حامله شد یه جهاز درستم نیاورد اینم از این کاراش خودش باید خ ...

تو عقد حامله شده از کی حامله شده؟ از برادرت آبروی برادرت نرفته ابروی زندادشت رفته؟جهاز هم در حد وسعش آورده مگه قراره همه جهاز لاکچری بیارن حتی اگه نمیاورد هم آبروریزی نبود.زشته بخدا نگین این حرفارو اون عضو خانوادتونه 

واسه همس تر منم‌چندین بار دیلیت اکانت زدم با خودم دوباره فرند شدم ولی چقد بده خونواده ی شوهر فک کنن میتونن رو عروس سلطه گری کنن اون یه آدم مستقله مث زن همسایه،مث زن های دیگه مستقله 

اسیر شما نیس 

😑 

وا خانم چرا اینجوری صحبت میکنی ببخشیدا برای تو ک جهاز نیاورده بره شوهرش آورده 

حاملگی هم مگه دست خودش بوده دست داداش گلت بوده بجای اینکه بزاری بقیه قضاوت کنن تو زندگیت گناه اون بد بختو بشورن یخورده رو افکار خودت و خواهر شوهرت و دختر خالت کار کن 

اولا اینکه حامله ام شده باشه از شوهرش شده محرمش بوده در ثانیا اینکه جهیزیه اون هیچ ربطی به بقیه نداره چون خودش برا استفاده خودش اورده

تقصیر اون نیس ک عقد حامله شده تقصیر برادرتونه ک نمیتونه خودشو کنترل کنه حداقل پیشگیریم نمیتونه بکنه و هدیه خداس بچه غریبه نیس ک بچه برادرتونه درضمن از شوهرش حامله شده چرا باید این عیب باشه از نظر دین و قانون شوهرشه و جهزیه لطف خانواده عروسه ب داماد وظیفه نیس از نظر قانون