2777
2789
عنوان

این قسمت زنداداش دیوااااااانه

| مشاهده متن کامل بحث + 3039 بازدید | 110 پست

بیشتر از سه بار نمیشه دیلیت زد چی میگی بشر😐  کلا با عروس مشکل داری واضحه

یه خانم منطقی😄😌  سرحال😀😍 و یه مقدار دم دمی مزاج😬😶 پشت این کاربری نشسته...                (کاربری از اردیبهشت سال ۱۴۰۳ به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ ارتباطی به من ندارن)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استاتر هر کامنتی که میذاری منفور تر میشی برات متاسفم
اب زیر کاه؟؟؟نخیر از تعهدشه
تو عقد حامله شده؟از شوهرش حامله شده بتوچه اه حالم بهم میخوره از شماها به پروفایل ادم هم گیر میدید نکبت بدرد نخور
دوست داره هی دیلیت بزنه وارد شه خیلی راحت تهمت میزنی خدیا توبه

فکر کنم بیشتر سه بار هم نمیشه دیلیت زد همش حرف میزنی

اخلاقتو درست کن این چه وضع اش تو نباید تو زندگی ابنو اون دخالت کنی خوبه که خودتو جایی اون بزاری . جوری میگی تو عقد حامله شده انگار برادر تو مقصر نبوده، در ضمن تو از کجا میدونی برادرت نمیدونه شاید میدونه 

اون خودش آبرو برای خودش نزاشته تو عقد که حامله شد یه جهاز درستم نیاورد اینم از این کاراش خودش باید خ ...

داداش خودت حاملش کرده پس پشت سر داداشت هم حرف بزن 

پس داداشت هم بی آبرو شده دیگه 

خداییش چطوری میخواین جواب خدارو بدین شماها

۱)عزیزم حامله شدن تو عقد ممکنه برا هرکسی پیش بیاد عیچ اشکالی ام نداره 

۲) جهزیه لطف خانواده دختره وظیفه نیست 

۳) عروسای جدید نه شماره به خانواده شوهر میدن نه حسابشون میکنن از زنداداشت ک انقدر خاکیه و با شما نداره قدردان باشید

شمایی که خیلی راحت به نور چشمی یه خانواده میگید دیوانه ومورد قضاوت قرارش میدین و حتی به مرحله ای میرسید که امتحانش میکنید ببینید دوس پسر داره یا نه،شما منتظر این باشید که یه روزی مورد قضاوت بقیه قرار بگیرید،شک نکنید این اتفاق میفته

دردِ دلَت رابشنود،بهتر زِ ما درمان کند…🥲

کاری به کار زنداداشتون ندارم اما خواهر شوهر شما چرا باید این اجازه رو به خودش بده که بیاد جلوی شما ن ...

من بودم جرشون می دادم چه راحت قضاوت می کنن ،توهین به زنداداشت یعنی توهین برادرت 

من بودم جرشون می دادم چه راحت قضاوت می کنن ،توهین به زنداداشت یعنی توهین برادرت

متاسفانه خیلیا عروس خانواده رو غریبه میدونن نمیدونن ناموس خانواده حساب میشه، کاش بعضیا با کلمه به من چه اشنا بشن

دردِ دلَت رابشنود،بهتر زِ ما درمان کند…🥲