2777
2789

چرا انقدر خوب برخورد کردی
معلومه طرف خواب ندیده
من بودم انقدر با ذوق نمیگفتم عزیز دلم انساالله که خیره
الان فکر میکنه تو هم موافقی

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا انقدر خوب برخورد کردیمعلومه طرف خواب ندیده من بودم انقدر با ذوق نمیگفتم عزیز دلم انساالله که خیر ...

ذوق😐

همه خاستگارامو رد میکنم ولی با ملتم درگیر نیستم 

سرگرم خودت عاشقِ احوالِ خودت باش!🌱✨
ذوق😐همه خاستگارامو رد میکنم ولی با ملتم درگیر نیستم

اره نباید اون چشم قلبی رو میذاشتی
منم نگفتم درگیر شو
گفتم نباید یه طوری پیش میرفتی که فکر کنه تو هم مایلس که بخود سر بحثو باز کنه که اینطوری بشه
الانم بگو مثلا ایشالا یه فرد خوب خدا قسمتش کنه 18 سال زیاده...

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
خب اگه نظرت نیست بگو ۱۸ سال اختلاف سنی دیگه واسه پدربزرگ مادربزرگامونه حتما فکر و خیال میکردی که این ...

اشنا نبود اینجوری میگفتم ولی اشناس 😅🤣

اشنا نبود اینجوری میگفتم ولی اشناس 😅🤣

عزیزم خب واقعا اینجور چیزایی که میگن یه جور توهین به حساب میاد😑

چخبره ۱۸ سال 

مگه خودت کلا چند سالته؟

همچین اشنایی کلا نباشه بهتره

درست جوابشو بده

هیچ چیز آرامِش را بَرایت نَخواهد آورد مَگر خودِتو...🌱

عزیزم خب واقعا اینجور چیزایی که میگن یه جور توهین به حساب میاد😑چخبره ۱۸ سال مگه خودت کلا چند سالته؟ ...

گفتم ایشالله یه دختر خوب بیاد سر راهش☹️