2777
2789

پدرم پیره خداروشکر خونه و ماشین و اینا داره ولی منبع درآمد دیگه نداررع 

یه خونه داره داده کرایه

ما هم مستاجریم 

فامیل شوهرم هر سری میبینن میگن چرا نمیرید اونجا 

یا همسرم هرسری میگه بریم اونجا ،،،،،

از یه طرف پدر شوهرم میلیاردره هیییییچی به شوهرم نداده،،

شوهرمم آدم ناسازگار عصبی  و بددهنی هست و هر لحظه منتظرم دیگه نتونم تحمل کنم و طلاق بگیرم ،،،تو دعوا فحش پدرم میده 

اصلا دل خوشی از این شوهر و زندگی ندارم 

بی چشم و روترین آدم دنیاست ،،،،ذره ای قدر نمیدونه 

جواب مردم رو چی بدم !!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو تا وقتی پدرشوهر پولدار دارم چرا برم خونه بابام

پرسید زندگی چند قسمته؟ گفتم:سه قسمتکودکی وپیری ، پرسید پس جوانی چی؟گفتم : فدای حسین (ع)🥀آقاجان...نامه های منم میخونی؟به خدا با خط کوفی نیست🥀آقاجان ...چیزی تا محرم نموندهمیشه کربلای مارو امضا کنی؟؟؟

بگو وظیفه پدرم نیست برای داماد خونه فراهم کنه.

پدر شوهر اگر دلش برای پسرش نمیسوزه چرا باید پدر خانم داماد سرخونه بیاره؟

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
شما بودید چی می‌گفتید ؟؟؟؟؟در جواب این شوهر و مردم

میگفتم دوست دارم مستقل باشیم یا بگو تصمیمش با خودمونه اجازه دخالت و حتی سوال پرسیدن نده چقدر پرو ان انگار وظیفه پدر شما تامین خونه است  

این وظیفه هر مردی هست که خونه و سرپناه برای زن و بچش بتونه فراهم کنه اگه از پس این وظیفه هم برنمیاد وظیفه پدر زن نیست بیاد بی عرضگی شوهر دخترشو جمع کنه 

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛