2777
2789

من خودم هرچی خواستم برا خودم فراهم کردم و کیف دنیا رو کردم . خونه خوب ماشین خوب سفر داخل کشور خارج کشور . 

اگه قرار باشه مردی مثل خودم اینارو نداشته باشه یا تولدم و هر مناسبتی بهم عشق نورزه ٫ باهام رومانتیک برخورد نکنه ٫ جاهای تفریحی قشنگ منو نبره ٫ پس به چه دردم می خوره ؟ با مجردیم چه فرقی می کنم جز اینکه سختی های زندگیم زیاد میشه و اختیار خودمو هم ازدست میدم میشم آشپز و آقا بالا سر میارم برا خودم که هی جلوش خم و راست بشم و خدمت کنم و هی سرش تو گوشیش باشه خودشو بخارونه. 

وای بهداشت رو رعایت نکنه لباسا جوراباشو پرت کنه این ور اون ور . بو بده .صدا از خودش دربیاره .

خدایا نصیب نکن . مگه مجردی چشه؟

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب زندگی بالا و پایین داره همیشه هم اینطور نیس

نه مردی که محبت مالی و عاطفی نکنه نمی خوام . چیزی به زندگیم که اضافه نمیکنه میشه بار اضافی .

اونم کار میکنه بیرون 

زحمت میکشه

شما خودتون شاغل باشین باید کارای خونه رو دونفری انجام بدین

ولی اگه اقا شاغل باشه زن خانه دار اونوقت کارای خونه اعم از نظافت و اشپزی وظیفه زنه

این نظر منه

ولی من به زندگی معمولی راضی امنه سفر میخوام نه ریخت و پاش

شرابط خودت و خانوادت چطور هست ؟ میزان داراییت و مدرک و شغلت چیه ؟

اونم کار میکنه بیرون زحمت میکشهشما خودتون شاغل باشین باید کارای خونه رو دونفری انجام بدینولی اگه اقا ...

نه منظورم موردی باشه که هم سطحم نباشه و اهل محبت هم نباشه هرگز انتخاب نمیکنم

خب همه دنبال اینن که با ازدواج رشد کننخواسته عجیبی نیس

افرین عزیزم مرسی از نظرت 

نه مردی که محبت مالی و عاطفی نکنه نمی خوام . چیزی به زندگیم که اضافه نمیکنه میشه بار اضافی .

این طرز فکر خب درست نیس 

شما مستقلی و توانایی ارتقا زندگی خودتو داری 

اتفاقا آقایونی کا توی زندگیشون پیشرفت زیادی کردن بیشتر  خانومای هم لول شما رو می‌پسندند در کل از خانومای مستقل خوششون میاد

اینکه شما هم لول خودتو میخوای خب اینم فکر درستیه 

برا انتخاب شخص مناسب بیشتر روی شخصیتش متمرکز بشید