2777
2789
عنوان

لطفا ❤

82 بازدید | 8 پست

سلام عزیزان دلم

ممنون میشم برای پسرم دعا کنید 😢

۵ سالشه و تب گرفته ، استرس کل وجودمو گرفته😭

دعاتون میکنم🌹

خواسته‌هایت‌را‌بسپار‌به‌خدایی‌ ﮼که‌تمام‌کارهایش‌به‌موقع‌است

ان‌شاالله خدا کمکتون کنه عزیزم🥺❤️

اگه خدای نکرده ندونسته دلت رو شکستم ، حلالم کن ❤                     چنان روزی رسان روزی رساند/که صد عاقل از آن حیران بماند        شکرت💕                                                                                        

برا چندین کاربر اینجا راه حل دادم و سر بیست دقیقه نشده اومدن کلی دعام کردن، ببین پیاز رو پوست بکن دایره ای برش بزن بذار کف پای بچت، جوراب نازک بپوشون تا پیازها نیفتن، سر بیست دقیقه اوکی میشه، ه یکی دوساعت پیاز تازه بذار 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا چندین کاربر اینجا راه حل دادم و سر بیست دقیقه نشده اومدن کلی دعام کردن، ببین پیاز رو پوست بکن دا ...

الهی قربونت برم چشم

میگم که صبح بردم آمپول زدم ، بازم روشی که فرمودید رو انجام بدم؟ دیگه فردا پس فردا تبش برنگرده خیلی میترسم ، باور میکنی قلبم از ترس میلرزه😭

الهی قربونت برم چشممیگم که صبح بردم آمپول زدم ، بازم روشی که فرمودید رو انجام بدم؟ دیگه فردا پس فردا ...

خدا نکنه گلم، به خودت مسلط باش دختر، نگران نباش، اگه الان تب داره انجامش بده اگه نه که لزومی نداره، دوسه باری انجامش بدی تب رو قشنگ قطع میکنه 

خدا نکنه گلم، به خودت مسلط باش دختر، نگران نباش، اگه الان تب داره انجامش بده اگه نه که لزومی نداره، ...

فداتشم چشم حتما

دعا کنی لطفا دوستم

چشم گلم، هر موقع بچت خوب شد انشالله، تونستی خبر بده، خودمم که پسر 5 ساله دارم اصلا دلم نمیخاد هیچ بچ ...

چشم حتما

واقعا آره 😢 خدا همه بچه ها رو سالم نگه داره