2777
2789
عنوان

مراقبت پوستی پیشنهادی

111 بازدید | 11 پست

روتین پوستی صورتتون چیه؟

من صورتم خیلی زود چرب میشه برای همین جوشای زیرپوستی و سرسیاه زیاد دارم

شما از چه محصولاتی استفاده میکنید؟ یا روش خونگی خوبی هست امتحان کنم؟

نمی‌دونم من سوالم همینه ولی قبلا از مارک بیواکوا استفاده میکردم بیواکوا به پوست بعدا آسیب نمیزنه؟

⚰️چشمای کاملا باز ولی بسته🪽.منظورمو اگه فقط یکمی دقت کنی میفهمی☺️به هیچ عنوان درخواست دوستی ندید🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید شوینده مناسب پوست چرب بگیری روزی یه بار 

مرطوب کننده پوست چرب بزن 

گلاب هم خوبه به صورتت اسپری کن

اسکراب هم هفته یبار ،ماسک های وارمی خوبن

و اینکه به نظرم اول باید بری دکتر چکاپ بشی

من پوستم خیلی خراب بود

هم‌ریزش مو هم پوست زبر وپرجوش و....

توایتا یه داروی گیاهی خریدم از کانالی به اسم ابردوا

واقعا عالی بوده

اگه خواستی میتونم آدرس مشاورشو براتون براسال‌کنم

پسر هستم

بچه ها یه مارک ایرانی خوب روتین پوستی برای پوست چربی و جوش های ریز و جوش سربینی سیاه بگین؟

⚰️چشمای کاملا باز ولی بسته🪽.منظورمو اگه فقط یکمی دقت کنی میفهمی☺️به هیچ عنوان درخواست دوستی ندید🙃
بیواکوا اصلا برند خوبی نیست عزیزم

آهان ممنونم چون شنیدم میگفتن اکثرا فیکش هست تو بازار دیگه نزدم ولی یه مارک ایرانی خوب می‌خوام اگه می‌شناسی حتما معرفی کن یا مارک اقتصادی خارجی که فیکش تو بازار نباشه

تونر آبرسان سرم ضد جوش و پماد ضد جوش فوم شستشو

از کدوم مارک ها استفاده کردی؟