2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی بد دهنه

329 بازدید | 11 پست

هر چی من هیچی نمیگم سر چیزای کوچیک همش میگه هیچچ گوهی نمیتونی بخوری، چه گوهی میخوای بخوری، بیشعور، گاو سگ ول

ب نظرتون بچمو بردارم برم خونه مامانم ب مامانمم بگم خسته شدم دیگه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتر نیست با ارامش مشکلو با خودش حل کنی؟؟ قهر و مامانت مثلا میخوان چیکار کنن؟؟

الان ۴ساله این حرفا رو میزنه و هیچی نگفتم من کلی فحش میده، منم جوابشو میدم ولی اینجور زنگدگیو نمیخوام من 

نه با خودش صحبت  کن 

مشکلاتتون رو بیرون نبر 

شوهر شما بد تربیت شده 

یه کاریی کن هر وقت حرف زشت زد تو هر حالتی که بودی همون لحظه سکوت کن و ازش دور شو و تا چند روز نه نگاش کن و نه باهاش حرف بزن  

بعد که آشتی کردید بهش بگو شخصیت من طوری نیست که تو حرف زشت بهم بزنی 

اگر یه زن تو سری خور و بی شخصیت می خوای که هر چی گفتی ناراحت نشه و سرش رو بندازه پایین باید منو طلاق بدیی و  یه زن بی شخصیت بگیری 

نه با خودش صحبت کن مشکلاتتون رو بیرون نبر شوهر شما بد تربیت شده یه کاریی کن هر وقت حرف زشت زد تو هر ...

اخه الان خیلی پرو میشه اگگه هیچ کاری نکنم، هر چند دوست ندارم برم خونه مادرم، ولی خسته شدددددم چچند بار بهش گفتم حرمتا رو از بین نبر 

نه با خودش صحبت کن مشکلاتتون رو بیرون نبر شوهر شما بد تربیت شده یه کاریی کن هر وقت حرف زشت زد تو هر ...

رفنت ک با دوستاش بره بیرون تا اخر شب، گفتم من میخوام تا ۶برم بیرون ۶ب بعد برو تو، یهو ول کرد رفت زنگ زدم گفتم بیا بد میبینیا بیا ۶برو

گفت چه گوهی میخوای بخوری مثلا