یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم من امروز خیلی تعجب کردم خدا وجودش بهم اثبات کرد امروز بعد یه هفته اومدم نی نی سایت دیدم شما صبح پیام ها ۶ سال پیش منو لایک کردید سال ۹۷ تو یه تاپیکی که راجب نفرین بود پیام گذاشته بودم که آرزوم برادرم که عوضی و وحشی به بیماری لاعلاج دچارشه و نابود شه و... بعد بقیه میگفتن دعاکن آدم خوبی شه من گفته بودم نه کسی که چهل سال آدم بدی بود درست نمیشه حالا ۶ سال بعد اون پیام من شما لایکش کردید و برادرمم همین هفته دوتا پاش عمل کرد و تا ۶و ۷ ماه زمین گیر و بعدشم ممکن دوباره عملش کنن و بعداها فلج بشه دوروز پیش بعد ۵ سال دیدمش و گریه کرد از حالش که اینجوریه گفته فلج شم خودمو میکشم دعاکن شر این از سرمون کم شه و آبرومونم حفظ شه عزیزم و منم از این خانواده نجات پیداکنم و برم خارج ولی برام جالب بود که دقیقا همین موقعا که این پاهاش خراب شده و عمل کرده و پیام ۶ سال پیشم که دعاکردم این مرض لاعلاج بگیره رو لایک کردی 😘😘😘
نمیدونی چقدر نیاز داشتم یکی بهم بگه خدا هست، حواسش بهموم هست.اشک چشمام نمیذاره پیام بدم. خدا تو خدای ...
الهی عزیزدلم اره خدا هست هر آدم بد و کثیفی هم تاوانش بلاخره دیر یا زود تو این دنیا میده من ۶ سال پیش اون پیاما رو نوشتم دعامیکردم خدا تاوان اذیت کردناش بده اونموقعا میگفتم پس چرا این همش خوش و دکتر هست ماهی ۵۰۰ میلیونم درامدداره ولی الان بخاطر اینک نمیتونه تا ۶ ماه راه بره درامد حدود ۷ ماهش پرید و نمیشه بره سرکتر حتی نمیتونه دستشویی بره ولی الانم باز خدا کمکمون کنه من از این خانواده برم مهاجرت کنم و خوش باشم نمیدونی من چقدر این صحنه رو که این زمین گیر بشه تو ذهنم سالها تصور کردم وقتایی که آزارم میداد فحشم میداد من تو اتاق میشنیدم نمیتونستم جواب بدم چون اگه میدادم حمله میکرد بهم از دستش که نزنم یه بار فرارکردم تو پارک تا ۱۲ شب و خیلی آدم پستی بود نوجوونی و جوونیم زهر کرده بود و البته خداروشگر ۵ سال بود نمیدیدمش تو هم خیالت راحت باشه عزیزم هرکی اذیتت کرده یا بکنه بلاخره تاوانش میده شاید الان نه ولی ده یا ۵ یا شایدم ۲۰ سال دیگ میده این انقد مغرور بود تو عمرش گریه نمیکرد جلو من و بقیه داشت گریه میکرد کسی که ماها ازدستش فرارمیکردیم
این پیامایی که تو تاپیک یه نفر راجب نفرین بود گذاشته بودم ۶ سال پیش و امروز دوتا از پیاما اونجام لایک کردی رفتم خوندم یاد اونموقعا افتادم که چقد دعامیکردم شر این کم بشه الانم که پاهاش خراب شد دیرو زود داره ولی بلاخره تاوان میدن فک کن خودش میگفت این همه خونه و پول میخوام چیکار وقتی پاهام خراب باشه