یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم چند تا راهکار بلدم امیدوارم مفید باشه یکیش استفاده از داروی گیاهی ساپوژکس هست
یکیش هم پیاز رو باید چهار قاچ کنند ( پیازی که پوستش زرده ) با دو لیوان آب بجوشونن بذارن به یه لیوان برسه بعد صبح و عصر بخورند حتما باید از روز ۳ الی ۴ عادت ماهیانه یا هم بعد از اتمامش به مدت ۱۵ روز میل کنند این رو دیدم داخل اینستا یه پروفسور ترک میگفت
میتوانید هویج راها به صورت آب هویج دسر هویج و مربای هویج استفاده کنید در مربای هویج دقت داشته باشید که از شکر استفاده نکنید و به جای آن از عسل طبیعی استفاده شود
دوستانی که دارای تنبلی تخمدان هستند باید بدانند که باید از مواد قندی به شدت دوری کنند چرا چون باعث اسیدی شدن بدن میشود و اسید باعث التهاب در بدن میشود و آندومتریوز و تنبلی تخمدان را تشدیدمیکند