2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دمنوش مناسب برای افراد دارای تنبلی تخمدان 

بهترین دمنوش بابونه هست که مصرف آن در ایام پریودی ممنوع می‌باشد

دمنوش زنجبیل

دمنوش دارچین 

چای سفید 

گزنه

زعفران

گل سرخ 

پونه که مصرف پونه در فصل تابستان ممنوع می‌باشد

منم چند تا راهکار بلدم امیدوارم مفید باشه یکیش استفاده از داروی گیاهی ساپوژکس هست 

یکیش هم پیاز رو باید چهار قاچ کنند ( پیازی که پوستش زرده ) با دو لیوان آب بجوشونن بذارن به یه لیوان برسه بعد صبح و عصر بخورند حتما باید از روز ۳ الی ۴ عادت ماهیانه یا هم بعد از اتمامش به مدت ۱۵ روز میل کنند این رو دیدم داخل اینستا یه پروفسور ترک می‌گفت 

گرم نگه داشتن پا با پوشیدن جوراب و صندل

گرم نگه داشتن ناحیه شکم و تخمدان به خصوص در ایام پریودی در فصل زمستان با پوشش پشمی این ناحیه پوشیده شود و در تابستان با پارچه‌های نخی

دوستانی که دارای تنبلی تخمدان هستند باید بدانند که باید از مواد قندی به شدت دوری کنند چرا چون باعث اسیدی شدن بدن می‌شود و اسید باعث التهاب در بدن می‌شود و آندومتریوز و تنبلی تخمدان را تشدیدمی‌کند