2777
2789
عنوان

عاشقش نیستم ولی چجوری بهش یگم

692 بازدید | 52 پست

من ۲۰ سالمه یک پسر ۱۷ ساله که داداش صاحبکارمه بدجوررر عاشقم شده ینی دیوونه شده هرکاری بگم برام میکنه تاالان نزدیک ۲۰میلیون برام خرج کرده برام تولد گرفت  و.....من باهاش رل زدم والان اون خیلی عاشقمه ولی عشقش یکطرفس و الان خیلی پاپیچ شده که توهم منو دوست داری یانه و من نمیتونم بهش یگم عشقش یکطرفس چون واقعا نابود میشه مثلا یکم شوخی میکنم کللا گریش میگیره دستاشو با تیغ میزنه اعصبانی میشه میزنه همه چیو داغون میکنه و....

حالا از یکطرف میگم من که با این ازدواج نمیکنم چرا بهش دروغ بگم بعد میترسم ضربه بدی بخوره راستشم بگم اینکه ببینم ناراحته از ناراحتیش ناراحت میشم ...دارم خول میشم....و این کلا همکاررمه دائم جلو چشم همیم

طرف رو این همه به خودت وابسته کردی و این همه با ذوق برات خرج کرده
الان تازه میخوای بری بهش بگی عشقش یه طرفه است؟
حرفی ندارم!!

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

تو ک نمیخواستیش چرا باهاش رفتی تو رابطه ؟؟؟؟؟ فقط علت رفتن تو رابطه رو بگو همین!!!!!!

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقد...حتی کلمه ای نمیتونم تو این جاخالی در وصفت بگم

که از همون اول چرا گذاشتی واست خرج کنه انقد چرا همون اول آب پاکی و نریختی رو دستش تازه میگی واسم انقد خرج کرده؟؟!!بعد میگی نمیدونم چجوری تموم کنم؟؟حالا که انقد برات خرج کرده خوشیاتو کردی یادت افتاده

این روزا بیداری خوابه تلخیه.سورنا!
خب الان‌چکار کنم

الان هرکاری کنی قلب اون پسر رو میشکنی و در اصل این همه مدت بازیش دادی
برو ازش معذرت خواهی کن و بیشتر از این بازیش نده!

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃