2777
2789
عنوان

عاشقش نیستم ولی چجوری بهش یگم

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 52 پست
😐😐😐😐 واقعاً تعجب میکنم از سوالت چرا وقتی یکی رو نمیخوای وارد رابطه باهاش میشی؟ منفعت شخصی در میو ...

حس ترحم؟ این پسر چی بوده که بخاطر حس ترحم بخواد کسی وارد رابطه بشه باهاش...
میخوام قضاوت نکنم اما فقط مورد اول با عقل جور در میاد

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
چرا نباید باچنین پسری میرفتم تو رابطه

عجب ....هستی تو اسی؟!!!😐😐چرا نباید میرفتی؟!؟!خودت میگی دوسش نداری بعد میگی چرا نباید میرفتم؟!پس قبول داری علت قبول کردن این رابطه واست فقط تیغ زدن اون بنده خداست و تو یه دیوثی!!

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چون نخواستم قضاوتش کنم مورد دومی رو هم گفتم 😂😅

منطقیه
من نمیخوام قضاوتش کنم ولی میکنم دست خودم نیست😂😂

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
چرا نباید باچنین پسری میرفتم تو رابطه

چقدر پرویی تو دختر

عاشقش کردی این همه پول گرفتی آخر میگی چرا😐😐😐

اینایی که تو هر تاپیکی هی نی نی یار صدا میکنن اینا همونایین که  تو بچگی کم میاوردن به مامانشون میگفتن  

این همه باهاش جلو رفتی اونوقت تازه یادت افتاده دوسش نداری؟ 

متاسفم برای انسانیتی که دیر وقتیه گمش‌ کردید 

امیدوارم خودش زودتر بفهمه که لیاقتش از شما خیلی بیشتره و بره پی کارش 

میترسم بمیرم ولی هنوز خودم را نشناخته باشم..🎴 اگه اون روز نرسه که آهنگای موردعلاقه منو با هم گوش کنیم و هد بزنیم چی؟