2777
2789

بچه ها من بعد دوسال که سر زندگیم بودم جدا شدم 

دلیل ش هم اختلاف فرهنگی منو همسرم 

دخالت های بیش از حد مادرش 

عدم‌مدیریت مالی و .....بود 

اگه سوالی مشورتی دارید میتونم کمک کنم❤️

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۷😪تو ی تاپیک هایی که سوالات پیش پا افتاده میپرسن یا نشون میده طرف دانش آموزه اگه برم هم بدون هیچ نظر و لایکی ترکش میکنم ❌از روانشناسی و سوالات حقوقی سر در میارم سوالی بود بپرسید 🙏🏽مطمینم روزی استخدام رسمی میشم و بعنوان معلم رسمی مشغول به کار خواهم شد 😍رک و راست نظر میدم اعصابم ندارم 😄
اگ تو دوران عقد بخوای طلاق بگیری و پرده کامل پارا نشده باشه فقط یه تیکه ماره شده باشه مهریه رو نصف م ...

عزیزم ما چیزی به اسم نصف پاره شدن نداریم 

یا کامل پاره شده یا آسیب ندیده که پزشکی قانونی بررسی میکنه 

میخوای کل مهریه رو بگیری ؟

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۷😪تو ی تاپیک هایی که سوالات پیش پا افتاده میپرسن یا نشون میده طرف دانش آموزه اگه برم هم بدون هیچ نظر و لایکی ترکش میکنم ❌از روانشناسی و سوالات حقوقی سر در میارم سوالی بود بپرسید 🙏🏽مطمینم روزی استخدام رسمی میشم و بعنوان معلم رسمی مشغول به کار خواهم شد 😍رک و راست نظر میدم اعصابم ندارم 😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان خونه مامانت هستی یا خودت جدا زندگی میکنی؟

پیش پدر مادرم هستم خونشون سه خواب داره و من تو یه خواب

عزیزم ما چیزی به اسم نصف پاره شدن نداریم یا کامل پاره شده یا آسیب ندیده که پزشکی قانونی بررسی میکنه ...

اخه رفتم پیش ماما، گف کامل پاره نشده

دوس دارم طلاق بگیرم اخه یه رفتارایی ازش دیدم ک سیر شدم،الان شرایط طلاقو ندارم باید یه پن سال صبر کنم بعدش میخوام طلاق بگیرم

اخه رفتم پیش ماما، گف کامل پاره نشدهدوس دارم طلاق بگیرم اخه یه رفتارایی ازش دیدم ک سیر شدم،الان شرای ...

عزیزم کلا در رابطه با پرده ی بکارت خیلی اشتباهات ممکنه صورت بگیره 

من در دوره ی عقد هم یکبار اقدام با جدایی از شوهرم کردم 

و دکتر پزشکی قانونی گفت پاره شده 

در صورتیکه من هیچگونه رابطه ای نداشتم 

با چند نفر مشورت کردم 

رفتم پیش دکتر متخصص زنان گفتم ک من گواهی سلامت میخوام برای داماد 

اصلا اتفاقات افتاده رو نگفتم 

اونا هم گواهی سلامت دادن همونو بردم دادگاه 

حکم باکرگی بهم دادن

عزیزم کلا در رابطه با پرده ی بکارت خیلی اشتباهات ممکنه صورت بگیره من در دوره ی عقد هم یکبار اقدام با ...

اها پس ینی منم اینکارو کنم فقط نمیدونم چجو طلاق بگیرم چون شوهرم از اون مردایی هس ک اهل طلاق نیس

حتا همون اولش هم حق طلاقو بهم نداد  و دوماهه عقد کردم

من بخاطر مشکلی ک داشتم مجبور شدم با این ازدواج کنم واقعا هم مجبور بودم 

الانم منتظرم درسم تموم شه و بعد اقدام ب طلاق کنم و برم تو شهر دیگ برا خودم زندگی کنم برم دانشگاه...

ولی فقط اگ یه وقت طلاقم نداد با اینکه حق تحصیل و کار رو ندارم 

می تونه مانع رفتنم بشه؟شما پیشنهادی داری

اها پس ینی منم اینکارو کنم فقط نمیدونم چجو طلاق بگیرم چون شوهرم از اون مردایی هس ک اهل طلاق نیسحتا ه ...

عزیزم اگه تو درخواست طلاق بدی که مهریه بهت تعلق نمیگیره که دنبالش بودی 

اگه آدمی نیس طلاقت بده 

اول مهریه تو بزار اجرا 

بعدش باهاش حرف بزن توافقی تمومش کنید 

عزیزم اگه تو درخواست طلاق بدی که مهریه بهت تعلق نمیگیره که دنبالش بودی اگه آدمی نیس طلاقت بده اول مه ...

خب اگ اون بازم قبول کنه مهریه رو بده و طلاقم نده من میتونم ب درسم ادامه بدم ک کار کنم؟یعنی نمیتونه مانعم بشه؟چون حق تحصیل و کلی حق با اونه 

از این میترسم لج کنه

عزیزم اگه تو درخواست طلاق بدی که مهریه بهت تعلق نمیگیره که دنبالش بودی اگه آدمی نیس طلاقت بده اول مه ...

من شنیدم اگ تو دوران عقد پرده کامل پاره شه و اگ مم مهریه رو بخوام 

میتونه قس بندی کنه و بده این درسته؟

من میخوام کامل یجا ازش بگیرم و میدونم چون نداره باهاش حرف بزنم یا طلاقم بده یا مهریه رو کامل یجا بده

ولی خب این چیزیو ک شنیدم میترسم واقعی باشه و نتونم

خب اگ اون بازم قبول کنه مهریه رو بده و طلاقم نده من میتونم ب درسم ادامه بدم ک کار کنم؟یعنی نمیتونه م ...

مهریه ت چقدره؟

معذب نیستی؟!از نگاه های بقیه اذیت نمیشی؟اذیت نیستی اونجا؟

نه اصلا 

بقیه نگاه خاصی ندارن آخه 

خیلی عادیه