2777
2789

سلام من اخرین تاریخ پریم 31شهریوره الان با حساب اون 40هفته تمام هستم از 37هفته دهانه رحمم یه سانت باز شده الان ن درد دارم ن خونریزی هیچی با سونوی قلب تاریخمو زده بودن 7تیر ولی با ان تی 14تیر کی باید برم بیمارستان درد هم میاد میره شدت پیدا نمیکنه از صبح فقط لگنم درد میکنه گیجم با تجربه ها کمکم کنین 

بلاخــــ👶ــرع منم مامان 🤰🏼شدمـــــــ👩‍❤️‍👨🧸#بی بی چکم 1402/08/03 مثبـــــــت شد 👩🏻‍🍼👨🏻‍🍼 کنجدمم🩷💙 1402/08/22صدایـــــ قلبتو شنیدمم چه تاپ تاپیــ هم میکرد😍🫀30دی1402رفتم غربالگــــــــری دوم گفتن کنجدم یه دخمل خوشگلع😍عزیزم دلمم چ خوب ک اومدی و دنیامو صورتی کردی منو بابایی منتظریم بزودی بیایی پیشمون قلب منــــ 🧿🍊خدایا شکرت ک حرفمو ب این زودی شنیدی بعد از هفت ماه انتظار 😭😋

تا ۱۴ صبر کن اگه دردت نگرفت برو 

باز ببین دکترت چی میگه 

من ان تی ۱۲ بودم 

سونو آخر گفت ۱۶ 

بچم ۱۸ به دنیا اومده  اونم با سزارین 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تکون های بچه الان خیلی مهمه ورزش کن بپر بپر کن رابطه با همسر ماساژ شکم تو حمام همه کمک کننده هستن با ...

تکوناش نرماله هروقت دراز میکشم تکون میخوره بپر بپرم میکنم فایده نداره 😭😭

بلاخــــ👶ــرع منم مامان 🤰🏼شدمـــــــ👩‍❤️‍👨🧸#بی بی چکم 1402/08/03 مثبـــــــت شد 👩🏻‍🍼👨🏻‍🍼 کنجدمم🩷💙 1402/08/22صدایـــــ قلبتو شنیدمم چه تاپ تاپیــ هم میکرد😍🫀30دی1402رفتم غربالگــــــــری دوم گفتن کنجدم یه دخمل خوشگلع😍عزیزم دلمم چ خوب ک اومدی و دنیامو صورتی کردی منو بابایی منتظریم بزودی بیایی پیشمون قلب منــــ 🧿🍊خدایا شکرت ک حرفمو ب این زودی شنیدی بعد از هفت ماه انتظار 😭😋
ورزش کن بزایی دیکه

ورزش خیلی میکنم ج نمیده

به وقتش درد میاد اگه نیومد خودت ۴۰ هفته کامل شد برو القا میکنن 

من سر پسرم کیشه ابم پاره شد ۳۶ هفته دنیا اومد خداروشکر سالم بود دستگاه نرفت 

اما سر دخترم تا ۴۰ هفته درد نداشتم پله بالا پایین کردم پریدم شیاف کپسول گل مغربی کردم و... خانوم جاش خوب بود قصد اومدن نداشت 

اخرش روز جمعه همه کارامو کردم شام گذاشتم البته خودم نخوردم ساعت ۷ رفتم بیمارستان الکی گفتم درد دارم معاینه کرد افتادم خونریزی البته کم 

۹ بستری شدم امپول فشار زدن  ۱۱ زایمان کردم

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱

گاهی تا ۴۲ هم جا داره

ولی دیگه از ۴۰ هفته به بعد یکم سخته، هرروز باید بری برا ان اس تی و معاینه و این حرفا

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
گاهی تا ۴۲ هم جا دارهولی دیگه از ۴۰ هفته به بعد یکم سخته، هرروز باید بری برا ان اس تی و معاینه و این ...

ای خودا این اخراش چقد پردردسره

طبق nTتا ۴۰ هفته وقت داری دردت نیومد برو بیمارستان

الان 39و یک روزم یعنی یک روزه دارم 40رو پر میکنم؟ 

ای خودا این اخراش چقد پردردسره

خداروشکر کن عزیزم😍

من و امثال من که درگیر زایمان زودرس و بچه نارس و دردسرای بعدش بودیم می‌فهمیم که این روزا و هفته های آخر چقدر با ارزشه

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
خداروشکر کن عزیزم😍من و امثال من که درگیر زایمان زودرس و بچه نارس و دردسرای بعدش بودیم می‌فهمیم که ا ...

عوضش استرس داره منی ک روستام،40دقه راهمه برم تا نزدیکترین بیمارستان هر روز برای معاینه و ان اس تی

بله

ممنون از لطفتون