2777
2789

عزیزان خواهشا اگه اینجاها رفتین منو راهنمایی کنین با توجه به فصل بارش و گرما کدوم از نظر زیبایی و اثار باستانی قشنگتره

من یه بچه ۵ساله هم دارم میخوام به اونم خوش بگذره ضمنا اهل خرید  هم چندان نیستم

بانکوک‌و پوکت به درد بچه ۵ ساله نمیخوره..شماها هم دست و بالتون بسته میشه...مالزی و سنگاپور خیلی خوبه برای اون‌هم‌خوبه

گر نگهدار من آنست که من‌میدانم                                   شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد    

بانکوک ک فقط جای خریده پوکت هم جای تفریحات دونفره بدرد. بچه نمیخوره البته مالزیم خیلی با بچه راحت نیستی ولی دیگه مخصوصا اگه تو این فصل بری. تایلند بچه جزغاله میشه باز مالزی یکم بهتره وای تو تایلند یه خانومی بچه کوچسک اورده بود تو ماه اسفند بود بچه انقد گریه کرد سوخت تمام تنش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بابا شرجی بالا عزیزم الان تایلند نزدیک ۴۰درجه با شرجی فوق العاده بالاست مالزی هم دسته کمی نداره میبریش حتما لباسای خنک براش بردار تفریحات ابی هم زیاد بزارید الان تایلند تقریبا توریست نداره بخاطر هواش اردیبهشت بعد جشن اب جهنمه تقریبا😐چرا نمیرین بلغارستان تو همین قیمتاست با بچه هم خیلی راحت ترین

بانكوك كه خيليييي شلوغ و الوده و .... خيلي جالب نيس پوكت پر از جزيره اس كه واقعااااا زيبان، ما چنتاشو رفتيم بعد ميري تو اب با عينك قواصي ماهي هاي فوق العاده زيبا ميبيني....🐠🐟🐳🐡🐬

ما هتلمونم عالي بود استخرش عالي بود ، كلا تفريحات آبي داره و ....من خيلي لذت بردم البته نميدونم با بچه چطوره؟!!

مالزي يه شهربازي خيلي عالي داره بالاي يه كوهه كه خيلي معروفه و كليييي چيزاي باحال داره، يه پارك ابي هم داره كه اونم خيليييي باحالههه🤗😍

شاپينگشم خوبه ...

سنگاپور يه جاي مدرنه كه اگه دنبال خريد خوب و برند باشي به شدتتتتت گرونهههه و يه شهربازي هم داره كه خيلييييييي خوبه من كليييييي حال كردم و البته يه هتل بي نظير داره مارينا بي همون كه شبيه كشتيه و استخرش طبقه اخره خيلي گرونه ولي مي ارزه اگه تونستيد بريد ميتونم به جرات بگم هيچ وقت خاطره اش از ذهنت نميره👌🏻👌🏻👌🏻💞💞

یعنی هنگ کردم به معنای واقعی

اخه نگران پسرم شدم

اینقدرم تیش تشریف دارن یه ذره اذیت شه یه ساعت گریه داریم

بلغارستان رو خود تور پیشنهاد داد ولی فقط دریا داره

اما امون از هوا ما هم ده روز تعطیلات تابستونه داریم موندیم چکار

عزیزانم جای دیگه که هم هوا بهتر باشه هم جای تاریخی و تفریحی داشته باشه کجا رو پیشنهاد میدین

گرجستان تفلیس باتومی چطوره البته خودم اون دو تور رو که گفتم بیشتر دوست داشتم

تایلند و مالزی الان خیلی گرم و غیر قابل تحملن رطوبت بالاست آدم خفه میشه . الان اصلا فصل مناسب اونجا رفتن نیست  .به نظر من همون بلغارستان خوبه چون هواش خوبه و بچه هم کلی می تونه آب بازی کنه و شما هم که میگی خیلی اهل خرید نیستی خوب اونجا برات عاالیه

هر زنی باید 2چیز داشته باشد : 1- لبخند 2- مردی که باعث آن لبخند باشد .

ممنون ازت عزیزم

جناب همسر میگه فقط دریا چه بدرد میخوره 

یه جا بریم چهار تا جای تاریهی داشته باشه اصرار به هند داشت که خدا رو شکر تورها رهشو زدن 

حالا یکم مطلب راجب بلغارستان بخونم ببینم چی میشه

یعنی فکر میکنید تا مثلا 18 شهریور هواش بهتر نمیشه؟

نه بابا اونجا از دی به بعد خوب میشه. تازه ما 10 دی رفتیم توی روز یه کم گرممون میشد ولی کلا اون موقع بهترین فصله واسه شرق آسیا

هر زنی باید 2چیز داشته باشد : 1- لبخند 2- مردی که باعث آن لبخند باشد .