2777
2789

امروز فک کنم قسمت ۶ باشه 

قسمت قبلی دیدین چی شد تو خونه صیغه کردن مگه میشه بدون شاهد و فلان و بیسار ؟ 

بعد اینکه من احساس میکنم این مورد بد اموزی داشت دیگه از این به بعد همه خودشون صیغه میخونن ... 

در اخر نظرم اینه من احساس میکنم ثریا نقشه داره والا به اون معصومی که نشون میده نیست هیم اشکاش جاری میشه 😒😂

نظر شما چیه 

آره ..ثریا انگار نمیخواست ازدواجشون دائمی باشه یواشکی ازدواج کردن ..اون عموهه که اومد تو خونه بچه رو دید فکر کنم شوهر ثریاست ..نمیدونم ..اونجا که پارسا هی پیامک میداد به زن سابقش بعد ثریا پیامک میداد لج میکرد برای اونو نمیخوند 🤣😂عالی بود این سکانسش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این صیغه رو ک بچه هام بلدن بله میشه ت خونه خوند راحت منم ب ثریا شک دارم

اره متاسفانه 

پس تو هم شک داری خوبه ببینیم چی میشه ایشاا... شکمون به یقین تبدیل شه 😂😂😂

آره ..ثریا انگار نمیخواست ازدواجشون دائمی باشه یواشکی ازدواج کردن ..اون عموهه که اومد تو خونه بچه رو ...

اره فک کنم شوهر ثریاس 

دقیقا اون قسمت خیلی بود منم خوشم اومد 😂😂😂