2789

فقط نیاین بگین اول صبحی این چ تاپیكیه...

من ک خودم ب عشق باور ندارم...همه چی شده کلک و دروغ و خیانت.. عشق مثله الماسه کمیابه ک ب ندرت پیدا میشه...

ستاره ام

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عشق هست ولی مردمون عشقو تو مطیع بودنو چشم چشم میبینن ..فکر میکنن این یعنی عشق بهم دارن خصوصا دختر ..دختری که مطیع چشم چشم میگه تازه نامزده کافیه تو چشماشو یه دنیا دیده بخونه میفهمه این فقط میخواد ازدواج کنه عاشق خونه بازیه ..پسرم میگه خوب حتما دوسم داره من چیز میکنم سرش هیچی نمیگه .عشق هست ولی مردم عشقو مطابق علایق خودشون تعبیر میکنن..ودیگه عشق معنا نداره کسی هم باورش نمیشه ..

تعریفت از عشق مهمه  به نظر من نمیشه بدونه سیاست و ریا کنار کسی بود و این یعنی عشقی به نظر من وجود نداره 

کسی که طولانی مدت دنبالته هم عاشق نیست مریضه فقط

بُهت وقتیه که میفهمی هیچ راهی نداری به جز تغییر 🕊🌱  

تا وقتی عاشق نشدم قبول نداشتم ولی الان...

خوبه باز کسي قلبتو نشکونده

من ی بار شدم

خيلي بي لیاقت بود،وضع مالیشم صفر بود،از قیافش خوشم اومد،خودمونم دور بودیم..اول خودص ابراز علاقه کرد من اصلن کاریش نداشتم سرد برخورد کردم..بعد منم بهش حس پیداکردم، بعد ب ی دلیل کاملا مزخرف و مسخره گذاشت رف و بلاکم کرد...حالا دلیلش چي بود،اینکه پدرومادرم نمیدونن و دیگه میترسم و نمیتونم ادامه بدم باي 😅💔

۲هفته پیش اومده بود واسه التماس

ولي خيلي اذیتم کرد

خيلي دوست داشتنامو نادیده گرف،خيلي عاشق بودم،ولي دیگه برنگشتم هرچقد هم داره اصرار میکنه،فقط بلاک میکنم

نه میبخشم و نه فراموش میکنم

ی باره واسم همه چي تموم میشه

الان دیگه حتي نمیتونم ب کسي واسه دوست داشتنه من اعتماد کنم،و نمیتونم کسیو دوست داشته باشم، واقعن لعنت بهش...لعنت!

ستاره ام

عشق=کشک

در واقع بیشتر اوقات که ما فکر می‌کنیم عاشق شدیم یه هورمون توی بدنمون ترشح شده و به همون علت فکر می کنیم عاشق شدیم 

در کل من قبولش ندارم

دوست داشتن رو قبول دارم ، اما عشق رو نه!

اصلا چیزی به اسم عشق وجود نداره

البته شاید اگه دانشمند ها یکم دیگه تحقیق کنند در آینده عشق بشه اسم یک هورمون

من ۸ ساله فکر میکنم عاشق یکی شدم اما الان تازه متوجه شدم به اون هورمون معتاد شدم ، وگرنه همون اولم گفتم 

عشق=کشک