چون وضعیت اقتصادی ما بده و بدست آوردن پول خیلی سخت و طاقت فرسا شده. مادی گرایی مطلق و ظاهر بینی بشدت گسترش پیدا کرده .بعضی چیزا بله بشدت مهمه ولی نباید برای انتخابامون فقط رو اون مورد تمرکز کنیم. مثلا مردی میره خواستگاری یه خانم مجرد ، آقا خودش بچه داره و وضع مالی خوبی هم داره و خانم سریع حس میکنه اگر اینو انتخاب کنه نیازی نیس سختی زندگی با یه پسریو بکشه که باید تلاش کنه تا به جایی برسه. بدون در نظر گرفتن شرایط. بدون آینده نگری و نگاه کردن به افق دور. حالا این مادی گرایی شامل ازدواج با افراد سن بالا و دوست شدن و پول کشیدن از مسنا و میانسالا( البته این بعد روانشناسی هم داره)و کسایی هم میشه که از نظر اخلاقی کاملا مشکل دارن ولی چون جیبشون پره پس انتخاب مناسبی هستن. جوانب کار رو درنظر بگیریم. ما مسئول خانواده ای هستیم که میسازیم. نسل های بعد با یه حرکت ما ممکنه به راه اشتباه کشیده بشن. کمی بیشتر با خودمون مهربونم باشیم و اگرم انتخابی رو از رو عقل گرفتیم پس پذیرای عواقب و خسارتاش هم باشیم و اینقدر گردن روزگار و دیگران نندازیم
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
همچین ازدواج هایی خطا زیاد دارن کسی که چشمش بیشتر دنبال مادی گرایی باشه عاقبتشم آنچنان خوب نیست چون اون طرف میتونه باهمون پول بره چندتا هم صیغه کنه پس همیشه حد متوسط خوبه با اخلاق و پاکی... اینا نباشه مفت نمی ارزه.
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
همچین ازدواج هایی خطا زیاد دارن کسی که چشمش بیشتر دنبال مادی گرایی باشه عاقبتشم آنچنان خوب نیست چون ...
دیگه بالاخره چیزای دیگه هم مهمه نمیشه به یه چیز چسبید .
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
واقعا خیلی درسته ولی حیف که جامعه به سمت دیگه ای رفته و دختر ها و پسر ها فقط به دید برطرف کردن نیاز خود به سمت هممیان و عشق و علاقه و معیار دیگه مهم نیست.و این باعث میشه تعهد هم از بین بره.
اگه اینجا هستم فقط برای اینکه شناخت بیشتری از زندگی و جنس مخالف پیدا کنم تا درک بیشتری داشته باشم برای زندگی ،هیچ وقت تاپیک زنانه شرکت نکردم و نمیکنم.
مثلا با مرد بچه دار ازدواج کردن خیلی شرایط باید در نظر گرفت. اولین موردم اینه که هر کسی برای مادر بچه دیگری بودن زاده نشده مثالش میشه همون سلین که از بچه بی آزار همسرش متنفره و حتی آرزوی مرگشو میکنه
واقعا خیلی درسته ولی حیف که جامعه به سمت دیگه ای رفته و دختر ها و پسر ها فقط به دید برطرف کردن نیاز ...
ببینید هنوزم عشق و تعهد هست ولی چون مادی گرایی و ظاهری بینی زیادتر شده آدم ناخودآگاه حس میکنه شرایط درست و مناسب کم شده
مثلا با مرد بچه دار ازدواج کردن خیلی شرایط باید در نظر گرفت. اولین موردم اینه که هر کسی برای مادر بچ ...
آره اینا قبل ازدواج باید خیلی فکر کنن. و چقد اون کاربر حقیر که برای اون بچه طفل معصوم این آرزو رو داره. تاسف باره و حتما بخاطر پول و دارایی بوده. دیدم پستاشو
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
آره اینا قبل ازدواج باید خیلی فکر کنن. و چقد اون کاربر حقیر که برای اون بچه طفل معصوم این آرزو رو دا ...
خداروشکر دیگه پستاشو ندیدم🤬
ببینید هنوزم عشق و تعهد هست ولی چون مادی گرایی و ظاهری بینی زیادتر شده آدم ناخودآگاه حس میکنه شرایط ...
وقتی جامعه به گونه ای شده که اوضاع جوون ها خیلی اوکی نیست حالا من پسر ها رو میگم ،این باعث میشه تعهد داشتن رو یاد نگیرن چون نمیخواهند زیر بار مسئولیت برن که باعث میشه نیاز های خودشون رو یجور دیگه و بدون تعهد بخواهند برطرف کنند و دخترا هم دیگه اکثرا معیارشون مادی شده و این باعث میشه روابط درست شکل نگیره و پایدار نباشه ،چون حتی جوونی که از هر نظر اوکی باشه و اصلا اهل روابط دوستی هم نباشه براش سخت هست با این وضع زیر بار مسئولیت بره چون تو اطرافم دیدم اینو. پس یکی از دلایل ایجاد این دیدگاه ها و نبود تعهد وضع اقتصادی هست.
اگه اینجا هستم فقط برای اینکه شناخت بیشتری از زندگی و جنس مخالف پیدا کنم تا درک بیشتری داشته باشم برای زندگی ،هیچ وقت تاپیک زنانه شرکت نکردم و نمیکنم.