2777
2789

سلام دوست جونا من امروز روز سوم پریودمه  این چندتا آزمایش رو دارم 

TSH

testestron

Dheas

Prolaktin

حالا موندم که شرایط برای آزمایش دقیقا چیه ؟آخه تونت زده که باید دوساعت بعد از خواب آز بدم ولی به آزمایشگاه که زنگ زدم گفتن سه ساعت ..ازم نپرسیدن که چه آزمایشی دارم

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔

دوستای گلم اگه اطلاعی دارین بگین من موندم چیکار کنم ..لعنتی امروز زودم بیدارشدم از5صبح بیدارم😕😩

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😢یعنی هیچکی تجربه ای نداره؟

بیشتر بچه ها خوابن چه بدموقع تاپیک زدم😔

صبحتون بخیر من یکماه پیش انجام دادم دو ساعت بعد از بیدار شدن انجام دادم ، بیشتر بخاطر پرولاکتین میگن ...

صبح شمام بخیر دوستم ..یعنی بشه 3ساعت مشکلی داره؟آخه ساعت هفت هنوز آزمایشگاه باز نیست

برای ازمایش پرولاکتین باید دوساعت از خواب گذشته باشه اصلا نباید خسته باشید و قبل ازمایش نباید استرس داشته باشید اگر ازمایشگاهی که میرید پله داره رفتید باید بشینید اگر این موارد رعایت نشه بالا نشون میده 

[QUOTE=44918890] صبح شمام بخیر دوستم ..یعنی بشه 3ساعت مشکلی داره؟آخه ساعت هفت هنوز آزمایشگاه باز 

دوساعت از بیداری بیشتر از سه ساعت نشه و روز سوم پریودی برای پرولاکتین

التماس دعا
شما زودتر باید بری تا بخوای کارهای پذیرش و انجام بدی میشه سه ساعت ، بخاطر دقیق بودن آزمایش میگن، بزا ...

من الان آزمایش گاهم دیگه الان آز ندم میفته برا ماه بعد که باز دوباره باید برم تو دفترچه برام بنویسه..ممنون دوستم

دوست جونا ممنون ازهمتون