2777
2789

جدیدن زیاد به این فکر میکنم اگه بمیرم اگه نباشم کی به دوتا بچه ام رسیدگی میکنه سرنوشتشون چی میشه

شاید چون این روزا خیلی عز زندگی خسته شدم و همه اش به مردن فکر میکنم بیشترین و بزرگ ترین دلیل این افسردگی و حااال بد وضعیت پسر ۶ سالمونه که باعث شده یا همه اش با همسرم تو دعوا باشیم یا داغون و عصبی چون بیش فعالی شدید داره عدم کنترل خشم و خیلیمشکلات دیگه دارو درمانی کاردرمانی و با ی درمانی روانپزشک مشاوره همه اینارو پیگیریم ولی بی فایده ست دیگه واقعا حس میکنم به ته خط رسیدم و مردن از این زندگی راحت تره فقط وجود دختر ۱۰ ماهه و پسرمه که میدونم بعد من زندگیشون نابوده و کسی نگهدارشون نیست منو چسبونده به این زندگی

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
گلم خودت برو پیش دکتر آرومت کنه ،،،بعدم انقد بچه هایی بودن که خوب شدن بزرگ تر شدن سعی کن با زبون و آ ...

من فکر میکنم بچه من واقعا درست بشو نیست چرا هرچی جلوتر میریم باهاش و هرچی بیشتر بزاش وقت و هزینه میکنیم این تاثیری روش نداره و داره روز به روز بدتر میشه

من برای بچه ام هزار و یک انید و ارزو داشتم

برام سخته ببینم پاره تنم بچه ایی که بخاطرش دست از دنیا کشیدم و همه وقت و انرژی و زندگیمون رو داریم به پاش میریزیم روز به روز بدتر و پرخاشگر تر و بی اخلاق تر و عصبی تر و شیطون تر و مخرب تر و … از قبل میشه

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب دکترش بگو

گفتم مشاور که راهکارهای بی فایده میده و واقعا بعد ۸ ماه میبینم که فقط داره وقت مارو میگیره دکتر روانپزشکشم که ماهی یکبار میبرمش و شهر دیگه که مثلا این بهترینشه فقط دوز دارو هارو زیاد میکنه و هی داروی قوی تر میده