2777
2789

تصمیم گرفتم برم دوره آرایشگری که ی مهارتی یاد گرفته باشم ولی خانوادم قبول نمیکنن خودمم حالی روحی خوبی ندارم 
ب نظرتون بازم پشت بمونم سال بعد که تاثیر معدل قطعیه  معدلم کمه باید ترمیم بزنم هر دو پایه رو یازدهم و دوازدهم
 خسته شدم دیگ چقد پشت بمونم 😔 و هعی قبول نشم 
۲۱ سالم شد 

باد با شمع های خاموش کاری ندارد ، اگر بر تو سخت می‌گذرد بدان روشنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی حامی جنگیدن برای هدفم
اما کنکور ارزش 4 سال زندگی رو نداره
برو همون دوره رو ثبت نام کن...بنظرم این بهتره

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

ن هر چی زودتر یه حرفه ای یاد بگیری بهتره اگر بعدا دلت خواست دری بخون اما چند سال وست کنکور موندن بیشتر افسردت میکنه و درصداتم بدتر

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

ببین با این وضعیت بخوام بگم از آرایشگری تو سالن خوب پول بیشتری در میاد ، اگه میخوای دیگه پشت نمونی یکم به خودت بیا و حال روحیت رو توی تابستون بهتر کن بعد از پاییز شروع به کار کن 

اصالت لر 🌬

ببین نظر خود من 

پشت موندن فقط هدر دادن عمر و بهترین سالهای زندگی یه دختره 

اینکه ادم عروسی نمیره تولد نمیره خابش کمه پولش میره تازه با اونهمه استرس افسرده هم میشه تو اوج جوونی ارزششو نداره تو بگو فیلسوف میشی اصلا 

ظر من اینه امسال یه رشته ی معمولیم قبول شد برو زیاد این حرفا رو ک من هدف دارم میجنگم واسش رو حساب نکن این حرفا برا ایران صدق نمیکنه 

تجربه ی من از پشت موندن خاهر و دخترخالم و اطرافیانم

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

ببین با این وضعیت بخوام بگم از آرایشگری تو سالن خوب پول بیشتری در میاد ، اگه میخوای دیگه پشت نمونی ی ...

خانوادمو چی کار کنم اونا میگن درس بخونی بهتره قرار بود دکتر بشم🥲😔

باد با شمع های خاموش کاری ندارد ، اگر بر تو سخت می‌گذرد بدان روشنی

منم دوسال پشت کنکور بودم و سال سوم دیگه مغزم نمیکشید از اینهمه فشار گفتم بیخیالش و رفتم یکی از رشته های پیراپزشکی.الانم خیلیی راضی ام که پزشکی نخوندم چون ادمش نبودم واقعا.ولی دوستم ۶سال پشت کنکور بود تا پزشکی قبول شد الانم داره واسه تخصص میخونه.میخوام بگم همه چی به خودت بستگی داره که هدفت چی هست و چقدر حاضری واسش هزینه بدی

کار خوبه خدا درست کنه💫